Novosti > Novosti

Višestruki nalozi korisnika

<< < (2/4) > >>

Stankovic Miodrag:
Postoji li sansa da se ukloni obavestenje koje se dobija na www.kosnicevoja.rs da je jos u radu sajt vec da se direktno link usmeri na forum? Verujem da nije problem a kad neko neupucen ode na tu adresu pomisli da sve ne funkcionise...

Moderator.1:
Preadresaciju je moguće uraditi, ali domaćim ovog foruma treba da odluči da li želi da formira WEB prezentaciju i da jedan od menija bude i izbor Foruma.
Tehnički deo tima isključivo radi na održavanju foruma. Ostali zadaci će biti realizovani onako kako budu postavljeni pred nas.

S poštovanjem od
GM.1

Samuel Benka:
Pozdrav Moderatoru  clan sam SPOS-a od ove 2014 godine.  Bio sam gost na forumu cele 2013 godine sada kad hocu da se prijavim na forum uvek mi izbaci da je pogresna lozinka. Poslao sam zahtev za promenu lozinke (zaboravljena lozinka) promenio sam lozinku i  NISTA .                                           Zato vas molim ako se moze uraditi nesto u vezi prijave na forum SPOS-a . sa pozdravom MEDNO       Samuel Benka    Backi Petrovac

Lazovic Zivojin:
Kolega Benka, mislim da to što vi tražite uopšte nije moguće.
 Osim što verovatno ne postoje  tehničke mogućnosti direktnog upravljanja "tuđim" forumom, nisam baš ni siguran, da bi tamošnji urednici uslišili čak i molbu ovdašnjih moderatora.
Može biti i da ste banovani, a da vas nisu o tome obavestili.
 Ali, pošto tamošnji urednici redovno ćitaju ovaj forum, možda će vam se posrećiti pa da oni i odreaguju na vašu poruku.
Veliki pozdrav

Milan Krstić:

--- Citat: Samuel Benka  Februar 27, 2014, 22:22:36 ---Pozdrav Moderatoru  clan sam SPOS-a od ove 2014 godine.  Bio sam gost na forumu cele 2013 godine sada kad hocu da se prijavim na forum uvek mi izbaci da je pogresna lozinka. Poslao sam zahtev za promenu lozinke (zaboravljena lozinka) promenio sam lozinku i  NISTA .                                           Zato vas molim ako se moze uraditi nesto u vezi prijave na forum SPOS-a . sa pozdravom MEDNO       Samuel Benka    Backi Petrovac

--- Kraj citata ---

Moguće da pišeš ime pogrešno. Napiši to isto ali probaj malim slovima, možda si se tako prijavio.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju