Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Aktivnosti Spos-a

Poklon SPOSa društvima pčelara

<< < (2/3) > >>

Vojo Brstina:

--- Citat: Azucki Nenad  Decembar 22, 2010, 00:03:53 ---Pozdrav Vojo.
 Samo da znas da se Mile Vujackov nekadasnji predsednik pcelarskog udruzenja u Novom Beceju obnovio pcelinjak i krenuo sa papirima za osnivanje drustva. Izgleda da je zastalo kod CABE? Trebadavrati stari pecat a njega navodno nema?(izgubio ga )Cucu se ovih da sa njim da vidim dokle je stigao.Pozzzzzzzz.

--- Kraj citata ---
Obradovao si me ovim vestima Nenade. A i informacijom da je Mile ponovo krenuo napred u obnovi pčelinjaka.

Kao što sam ti već i pre izjavljivao i sada mogu isto da potvrdim da bih bio srećan ako bi se naša dva mala društva ujedinila i zajednički registrovala kao jedno udruženje na području naše opštine.
Trebalo bi objediniti i pčelare Bočara i Kumana i lepo zatražiti pomoć Opštine Novi Bečej u smislu obezbeđenja prostora-prostorije za okupljanje.


Ovo sam predlagao i predlažem već dve godine i na tome treba istrajati u cilju obezbeđenja osnovnih potreba pčelara i bolje sutrašnjice za sve nas.

Pozdrav svima.....

Zika Stojanovic:

--- Citat: Vojo Brstina  Decembar 20, 2010, 02:49:16 ---...Prva je prevod sa staroslovenskog na moderni srpski jezik, najstarije srpske pčelarske knjige izdate pre 200 godina, a koja je ovih dana odštampana i promovisana u novom izdanju...

--- Kraj citata ---

Vojo, izvini, ali mislim da je poznato da je i otac Miloš Antonić izdao istu knjigu(ali i u originalu na staroslovenskom i na srpskom) još pre oko 8 meseci. Knjige mislim da nema više u štampanom izdanju, ali je časni otac Miloš još od letos darivao sve dobronamrenike elektronskim izdanjem koje se može preuzeti besplatno sa njegovog sajta: http://www.pcelarm.com/Pcelar%20-%20Novi%20Pcelar%201810-2010/Besplatno%20preuzimanje%20knjige.html

Vojo Brstina:
Ova tema "Poklon SPOSa društvima pčelara" je otvorena i preuzeta kao informacija sa sajta SPOSa.
Izvinjavam se ako sam nekog povredio otvaranjem iste.

Bilo bi mi zadovoljstvo pročitati i mišljenje oca Miloša po ovom pitanju.

Pozdrav svima.....   

Lazovic Zivojin:
Nisam merodavan da sudim, ali je fakat bilo puno zakulisnih radnji koje su otežavale da prave vrednosti ugledaju dan kako treba, i da knjiga koju je priredio otac Miloš, postane marginalizovana.
Na kraju krajeva, on je bio šireg srca i knjigu poklonio svima koji žele da je imaju, a ne ciljnim grupama ili pojedincima.
Pozdrav

Zika Stojanovic:
Imenjače,
svaka ti je na mestu!
Bravo!
Potpisujem sve u celosti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju