Ostale teme na forumu > Predstavite vaš pčelinjak

Pcelinjak Aleksandar Nadrljanski

(1/63) > >>

Aleksandar Nadrljanski:

Da vam predstavim moj mali pcelinjak dragi prijatelji.Pcelarim sa LR kosnicama koje se nalazi u selu Sanad pored reke Tise ,nedaleko od Sente.

Rakovac Goran:
 
 
                           Lepo spakovano.Cini mi se da tu ima i neke kucice za odlaganje alata i odmor.Moze i rostilj,sto da ne.Koliko je Tisa daleko? Nemoj ,daleko bilo, da bude problema sa vodom kao kod nas po Sumadiji i Pomoravlju. Jos jedno pitanje - ima li u tom kraju suncokretove pase i kakva je? OKo mene je zasejano ove godine dosta suncokreta ali ne medi.Corak.Ipak ,ima vajde polena je na pretek.
                            Veliki pozdrav - Rakovac.

Aleksandar Nadrljanski:
Kolega Gorane .
Hvala .Trudim se da mi je pcelinjak uredan ,i da lepo izgleda .
Da, tu  je redovna kuca ,sa bastom oko jednog jutra ,gde imam zasadjeno bagrema ,amorfe ,i raznih vocki sa pola jutra deteline tj. lucerke
A Tisa je udaljeno 1km vazdusne linije sto je dobro za pcele ,jer ima i poveca suma .A tu se i nalaze i vocnjaci sa vinogradima .sve je u blizini .
A malo dalje severnije su plantaze suncokreta .to je bilo prosle godine ..a ove cemo jos da vidimo gde i sta je posejano .
Polena ima .
Pozdrav iz Sanada

Aleksandar Nadrljanski:
Mali moj pcelinjak "Sanad" 16.06.2014god.

Vojo Brstina:
Срећно колега Ацо!
Пчелињак ти одлично изгледа...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju