Zakonski propisi > Zakonska regulativa o pčelarstvu u ostalim zemljama sveta

GMO - Da li nam tako nešto treba?

<< < (2/5) > >>

Lazovic Zivojin:
Ljudi, kola su odavno krenula nizbrdo...Brzina se stalno povećava i ponor je naravno sve bliži...
Tužno je što mladi (većina), umesto da reaguju, sede na kolima, "kuliraju" i  navikavaju se na strmoglavlje...

Miroslav Jovanović:
Ne da kola idu nizbrdo već je ruda udarila u breg (ko se vozio zapregom zna o cemu je reč). Jedino šta nas može spasiti je da se EU raspadne sama od sebe.

Dragan Petkovic:

--- Citat: Miroslav Jovanović  Oktobar 19, 2013, 07:43:39 ---Ne da kola idu nizbrdo već je ruda udarila u breg (ko se vozio zapregom zna o cemu je reč). Jedino šta nas može spasiti je da se EU raspadne sama od sebe.

--- Kraj citata ---

Miroslave mislis da bi se time problem automatski resio?Ja iskren da budem nisam ubedjen u to.

Драган Нешковић:
Поштоване Колеге,
Знате и сами да је цела прича око ГМО једна одвратна и наопака ујдурма против човечанства.
Немојте мислити да све то тако мора бити. Живот је једно велико Божије чудо.
Свакако да безумници раде свој нечастан посао и тек ће да га раде. Такође, свакако да има добрих људи и они раде свој посао и тек ће да га раде. У једном тренутку, Бог ће одсвирати крај ове партије и сви ми ћемо бити прозвани да дамо свој одговор, на чијој смо страни били и шта смо то ми радили. Тада ћемо и добити плату своју. Укратко сам препричао текст који сви ми знамо.
Верујем да ће пчелари бити већински на правој страни. Божијој страни.

Ево једне песмице, песника Душка Трифуновића:

ЦВИЈЕЋЕ И ПЧЕЛЕ [/size]Пчеле су саставни дио цвијета,само се праве да то нису.Не могу да се одрекну летаа ни да одоле том мирису.Када се правиопис цвијета,ту пчели нештомного смета:Дршка, чашка, вјенчић, крунаа пчела се не рачуна!Пчела се нашла на сто мукаи све се пита — с којим правом!?А цвијеће жељно њеног звукасамо заносно клима главом.Дршка, чашка, вјенчић, крунаа пчела се не рачуна. . .

Поштоване Колеге пчелари, леп је овај наш свет. Треба га чувати. [size=78%][/size]Свако од нас нека уради само оно што, Он може и спасиће свет. Довољно је за почетак донети одлуку да се буде добар, бољи Човек.[size=78%][/size][/size][size=78%] [/size]
Свим колегама желим срећно и успешно зимовање од Москве до Озрен Планине или било где да су, широм ове наше лепе Планете Земље.

Поздрав из Мале Моштанице

Драган Нешковић:
Цвијеће и Пчеле

Пчеле су саставни дио цвијета,
само се праве да то нису.
Не могу да се одрекну лета,
а ни да одоле том мирису.

Када се прави
опис цвијета,
ту пчели нешто
много смета:

Дршка, чашка, вјенчић, круна
а пчела се не рачуна!

Пчела се нашла на сто мука
и све се пита - с којим правом!?
А цвијеће жељно њеног звука
само заносно клима главом.

Дршка, чашка, вјенчић, круна
а пчела се не рачуна...

Надам се да се песма сада боље види. Поздрав

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju