Zakonski propisi > Zakonska regulativa o pčelarstvu u Srbiji

PRAVILNIK o načinu i uslovima upisa i vođenja registra poljoprivrednih gazdinsta

(1/5) > >>

Zika Stojanovic:
Evo još jednog Pravilnika sa odgovarajućim prilozima.

Nikola Vucinac:
U ovoj temi je pisano jako davno, a registracija poljoprivrednih gazdinstava je ove godine malo promenjena. Potreban je broj ID od veterinara kod produženja registracije gazdinstva.Onaj ko do sada nije registrovao pčelinjak kod veterinara mora prvo otići kod veterinara da dobije ID broj kao držalac pčela pa sa tim dokumentom otići u Upravu za trezor da produži registraciju gazdinstva.

Boris Salaj:
Sutra idem to da obavljam, pa će biti detaljnijih informacija o tome.

Pozdrav

Nikola Vucinac:
Bio sam danas kod veterinara da predam zahtev za obeležavanje košnica i dobio odgovor da nemože da primi zahtev jer još nije uradjena centralna baza podataka za pčele i savet da pošaljem poštom i da će mi odgovoriti. Kaže da je razgovarala sa veterinarskim inspektorom i da će on sutra zvati Beograd da pita šta da rade veterinari.

Dejan Lalić:
Kolega Nikola,
mislim da u veterinarskoj stanici kod Vas nisu bas bili raspolozeni da rade. U Sopotu jutros sam bez problema dobio ID broj.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju