Ostale teme na forumu > Predstavite vaš pčelinjak

Pcelinjak Stanojevic

(1/12) > >>

voja stanojevic:
                        Dodje vreme da i ja predstavim svoj pcelinjak.Iako je to trebalo da uradim mnogo ranije jer sam na forumu vec tri
godine.Medjutim iz raznoraznih opravdanih a vise neopravdanih razloga to do sada ne ucinih, te evo sada ispravljam tu svoju gresku. U tome mi je svesrdno pomogao Goran Rakovac. Pre par dana dogovorismo se uz casicu razgovora i na njegov predlog
da odemo do mog pcelinjaka i pogledamo kakva je situacija. Sve to lepo obavismo a zatim posetismo komsije i prijatelje i podjosmo uvece kuci.Svo vreme do Beograda sam vozio cuteci jer mi je Goran ocitao lekciju sto do sada ne uradih ovo sto sada cinim.Evo ja resih da ispravim tu gresku:
                         Pcelinjak se nalazi u okolini Uba, upitomoj Tamnavskoj aluviji. Na par stotina metaraod kuce i pcelinjaka protice reka Tamnava akilometar dalje od nje reka Ubaca. Ispod kuce se nalaze uz Tamnavu uglavnom livade i sume.
                          Evo ovako izgleda odprilike moj pocetak:

voja stanojevic:
                  Na predhodnim fotografijama su prvih pet rojeva koje sam kupio od naseg domacina Voje.Do sledeceg leta su se lepo razvili a onda smo poceli malo da se sirimo. Uz pcelinjak smo zasadili kupinjak i jos nesto voca.To je odprilike moj pocetak bavljenja pcelarstvom:

voja stanojevic:
                 Jos nekoliko fotografija oko kuce i pcelinjaka:

voja stanojevic:
                      Prosla zima 2014g.:

voja stanojevic:
                      Prolece 2014:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju