Radovi na pčelinjaku > Pčelinjak

vodjenje evidencije pčelinjaka

<< < (2/13) > >>

momamilosevic:
I ja ti dajem još jednu godinu, pa da sipa i u tegle i udara etikete.

Milic Vukic:
Dragane, lično mislim, mada nisam stručnjak, da je Access pravi za izradu takvog programa.
Program treba da bude jednostavan za korisnika, da se lako i jednostavno unose potrebni podaci a da se lako mogu na jednom mestu pregledati sve podaci za određenu košnicu. Naravno i ostali podaci koji se mogu voditi i pregledati i te  kako bi bili od koristi.
Ako ja mogu nekom sugestijom da pomognem u smislu koje bi podatke trebalo voditi tu sam, mada to nije neka mudrost. Znanje je program uraditi. Želim ti uspeh.
Pozdrav.

Dragan Djordjevic:
 Hvala gos'n Miliću. Što se tiče obrazaca i podataka koji treba da se prezentuju, tu je slika, forma, sadržaj uvek dobrodošla kao sugesija. Skinuo sam brdo podataka sa SPOS foruma kako pojedinim pčelarima izgledaju tabele za unos podataka, pa polako... Za sada formiram klase i objekte (objektno programiranje) a na redu će doći i procedure i ostalo. Hvala na podršci, nadam se da ćemo svi da imamo koristi jednog dana.

Aleksandar Stanković:
Iz sve snage podržavam rešenost mladog Dragana (pčelar-početnik) da nama starim pčelarima omogući komforan i savremen način vođenja pčelaske evidencije- pčelinjaka.
Srdačan pozdrav svima-

AS

Milic Vukic:
Dragane, sve moje čestitke i puna podrška. Naravno i spremnost na saradnju sa ciljem da napraviš što bolji program.
Srdačan pozdrav.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju