Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Društva i udruženja pčelara

Društvo pčelara ''Mlava'' iz Petrovca na Mlavi

(1/2) > >>

Milan Miladinovic:
Poštovane kolege,želim da vas obavestim da je danas 04.februara.2012.godine. sa početkom u 11 časova održana redovna godišnja skupština Društva pčelara ''Mlava'' iz Petrovca na Mlavi.
Skupštinu je vodio predsednik D.P.Mlava,Srbislav Perić a u tome su mu pomagali Siniša Kojić i Dragi Ivković. Skupštini je prisudtvovalo 50 članova Društva,što je izuzetan broj,s obzirom na izuzetno teške vremenske uslove koji trenutno vladaju.
Dnevni red skupštine je bio:
1. Izveštaj o radu D.P.Mlava za 2011.godinu. 2. Izveštaj o finansijskom poslovanju za 2011.godinu.  3. Program rada za 2012.godinu.   4. Diskusija o izveštajima i prgramu rada i usvajanje.   5. Uručenje priznanja nagrađenim pčelarima i predlog nagrada za 2012.godinu.   7. Razmatranje predloga datuma slave Društva.  8. Razno.
Diskusija je bila korekrtna i konstruktivna i veliki broj pčelara je uzeo učešća u njoj.
Izveštaj i predlozi su prihvaćeni velikom većinom prisutnih članova.
Današnjoj skupštini su prisustvovali i članovi Opštinskog rukovodstva na čelu sa predsednikom Opštine Petrovac,Radišom Dragojevićem.
Naročito se ovim putem javno zahvaljujem našem predstavniku u Izvršnom Odboru SPOS-A Dejanu Miloševiću iz Drmna koji je prisustvovao sednici i sa govornice se obratio svim prisutnima.

Po završetku radnog dela Skupštine održano je predavanja gospodina Miljka Šljivića iz Globodera kod Kruševca,koji je uprkos svim vremenskim neprilikama prešao veliki broj kilometara i održao izuzetno predavanje koje su sa oduševljenjem ispratili svi prisutni članovi i iskreno mu se u ime svih članova Društva zahvaljujem i bila nam je prava čast i zadovoljstvo da ga ugostimo.

Takođe želim da obavestim sve uvažene prijatelje i kolege da je dogovor Izvršnog Odbora Društva bio da se na današnju skupštinu ne zovu gosti,pre svega iz razloga loših vremenskih uslova a takođe iz razloga planirane slave Društva čiji će datum biti 2.septembra i tom prilikom će svi pčelari,prijatelji,bratska uduženja i ostali gosti biti pozvani na predavanje i zajedničko druženje.
Veliki pozdrav svim kolegama iz petrovca na Mlavi.

Vojko Aleksic:
Колега Милане, хвала на овако исцрпним информацијама.

Не би било лоше, ако има, да се прикаже и неком фотографијом, каква је била Ваша радна атмосфера.

Све честитке руководству Društva pčelara ''Mlava'' iz Petrovca na Mlavi, као и присутним члановим на скупштини.

Vojo Brstina:
Čestitke Društvu pčelara "Mlava" i neka vam je srećan i uspešan rad!

Pozdrav.....

Vojko Aleksic:
Колега Милане, а где ће бити слава?

Milan Miladinovic:

--- Citat: Vojo Brstina  Februar 04, 2012, 20:54:33 ---Čestitke Društvu pčelara "Mlava" i neka vam je srećan i uspešan rad!

Pozdrav.....

--- Kraj citata ---
Puno  hvala Vojo.Veliki pozdrav vama.


--- Citat ---Колега Милане, а где ће бити слава?

--- Kraj citata ---
Prijatelju,detalji će biti razmatrani i blagovremeno obajvljeni. Datum se za sada zna i to je 2.septembar. Naravno ti i kum ćete za ostalobiti prvi obavešteni :).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju