Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Aktivnosti Spos-a

Izabran Izvršni odbor i predsednik SPOS-a

<< < (3/3)

Milan Kitić:
Šošiću mnogo si se udaljio od teme. Pusti more, pusti ribe.
Ako nastaviš da čestitaš, da govoriš: "ONI", "OVI", "SLAVODOBITNIK" itd. sigurno ćeš biti izabran za DOŽIVOTNOG AMBASADORA  čuvene države LOPOLUMPUR.
Budimo konkretni. Treba početi od početnog pitanja, a to je: "Na osnovu čega su izabranici kojima si čestitao izabrani"???
To pitanje važi i za Voju pošto je on postavio ovu temu i u prvom postu to ističe.

Dragan Šošić:
Pravo veliš, udaljio sam se od teme. Ima jedna stvar, zbog koje mi mnogi zameraju. Zove se pismenost (ne u smislu raspoznavanja znakova, već funkcionalna pismenost). To je sposobnost (ta funkcionalna pismenost) da se pričita i shvati ono što se pročita i po mogućstvu zapamti pročitano. Naslov teme je Izabran izvršni odbor i predsednik SPOS-a (moram da ti pomognem, pa sam ponovio). Nije naslov ko je izabran i kako je izabran. To je tvoja fikcija. A to kako je izabran sam sam se i ja pitao.

--- Citat: Dragan Šošić  Januar 29, 2012, 21:30:44 ---Zanimljiva mi je druga strana priče sa kojom uopšte nisam upoznat. Radi se o pravilima izbora predstavnika regionalnih predstavnika za IO. Postoje li zapisnici putem kojih se može videti proces izbora predstavnika regiona, kao izveštaj sa sednice regiona? Ako to postoji, onda ne treba imati primedbi. U suprotnom, to jeste težak problem. Poznato je kako se to radilo i to na samoj skupštini i birao se predstavnik regiona u zadnjim klupama.

--- Kraj citata ---

To, sviđa li se to meni ili ne, to je drugi padež. I ne mogu puno suditi o ljudima, niti je to pošteno ni normalno niti je civilizacijsko dostignuće, dok ne vidim njihove postupke. O postupcima predsednika mogu suditi jer je on više puta pokazao svoj neugodan karakter. Ali moje mišljenje je moje i ne mogu osporiti da je izabran na skupštini. Kako? Idi pa traži zapisnik i snimke, na to imaš pravo. Mene malo zanima i neću da se bakćem.

Inače, teško da možemo raspravljati na tvoj način, tipa: ua ua. Ako je to jedino konkretno što imaš da kažeš, nemamo o čemu ti i ja da raspravljamo. Imaš ono što zovu „pravni lek“, pa ospori. Jesi li nekada čuo za reč statut?
Ovo kako ti sada radiš, rade bekrije u kafani posle druge ture.

E sad što ti nemaš duha (ni daha) da razumeš šta sam ja napisao, to je tvoj problem. Sličnu nervozu zbog toga je pokazivao i pokazuje predsednik, jer ne može da razume i kad mu se predoče ni činjenice, a kamoli kad mu ja to napišem. I on ima stil da se raspravlja bez poterebe i argumenata (na koje se stalno poziva), pa raspravljaj sa njim. Tu ste ravnopravni.

I nemoj da lepiš etikete, već jako prelaziš meru.
Već drugi put iznosiš uličarske uvrede, na osnovu neke tvoje fikcije. Ja se tebi uopšte nisam obratio već sam samo izneo svoje mišljenje.

Ako  ti je ovo mnogo da pročitaš i razumeš, mogu i kraće i jasnije.

Milan Kitić:

--- Citat: Dragan Šošić  Januar 30, 2012, 10:11:01 ---

O postupcima predsednika mogu suditi jer je on više puta pokazao svoj neugodan karakter. Ali moje mišljenje je moje i ne mogu osporiti da je izabran na skupštini. Kako?

Jesi li nekada čuo za reč statut?

--- Kraj citata ---Mnogo pričaš a malo kažeš. Neću da mlatim praznu slamu, pa te molim nemoj ni ti.
Biću veoma kratak i konkretan.
Svi su čuli za reč statut, a da li si ti čuo kako se statut usvaja? Kaži nam kad je taj statut usvojen i sa koliko glasova??? Ako bilo ko zna te podatke neka ih iznese.

Radovic Dragan:
Kada bi mogli pcelari u Srbiji ( a i svi drugi ) da budu tim i da budu kao vaterpolisti,rukometasi,odbojkasi...Treba samo odrediti sta je cilj i onda SVI ici ka tome. Mozda bi bili prvaci evrope

dejan kostadinovic:
Kako razmisljaju clanovi ovog foruma o subvencijama i o sistemu utvrdjivanja broja kosnica,isto tako i o nacinu isplate istih?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju