Pčelinji proizvodi > Med
CENE MEDA
Rakovac Goran:
Обзиром на ситуацију са багремовом пашом ове године постављам питање и себи а и свим колегама :
" КОЛИКА БИ БИЛА РЕАЛНА ЦЕНА БАГРЕМОВОГ МЕДА ОВЕ ГОДИНЕ "?
zoran drpljanin:
Majkane, obzirom na sezonu, trud i muku. Rekorderi ce imati 10 kg po drustvu, cena bagremovog meda od 1 000 din. je optimalna. Jedno mi nije jasno , niti ce ikada, banje, turisticka mesta prepuni bagremovog meda. Imam kuci teglu takvog, kupljenog u Soko Banji pre dve godine, boja , ukus kazu bagrem ali nije kristalisao , nije cak ni gustinu promenio, kako je kupljen. Imam par redovnih musterija koji kupuju bagrem, kada sam im rekao ako budem ista imao , da to nece biti ispod 1 000 din. kad nisu umrli. Bice repice po 600 pa neka kupuju. Ima doduse onog po radnjama , svih vrsta po 400 .
Nebojša Pešić:
Зоране, добро си описао. Поједини продавци "меда ", су запажени као чести и значајни купци фруктозног сирупа, који изгледа скоро као Хомољски багремов мед "скоро безбојан". Чудим се како ми већ годинама имамо мале приносе (да ли можда нисмо добро овладали техникама пчеларења), док неки разбијају са приносима и продајом меда по повољним ценама 😶 !
Misko Savic:
Pozdrav kolege,
Realna cena meda kod mene je ova bio on bagremov ili livadski i tako je svake godine, pa kome odgovara nek izvoli. Sve dok mi sami nw pocnemo da cenimo svoju muku i rad, nece ni drugi. Veliki pozdrav za sve kolege, medno.
zoran drpljanin:
Taman tako majkane, ali neka nas u neznanju , sa malim kolicinama pravog meda.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju