Pčelinji proizvodi > Med

CENE MEDA

<< < (8/12) > >>

Rakovac Goran:

Колеге каква је ситуација сада са ценама на велико и на мало ?
Колико чујем ситуација је различита од места до места. Јутрос сам послао у једну приватну лекарску ординацију на пробу узорке багрема , липе и мешавину ливаде и медљике. Рекао сам им исту цену од 1.000 динара за сваку од понуђених опција. Били су мало изненађени што овај задњи није скупљи. Очигледно је да знају шта је квалитет.

dusan lazic:
Na pijacu ne idem.
Moj godišnji kapacitet je od 600 - 1000kg.
Toliko uspem i da prodam na kućnom pragu (sinovi prodaju dosta u svojim firmama...)
Bagrem 1000din
Suncokret pomešan sa lipom 800din

Rakovac Goran:

На видиковачкој пијаци цена багремовог меда од викенда је 1.100,00 динара. Како је на другим местима ?

Rakovac Goran:

--- Citat: Rakovac Goran  Jun 14, 2021, 09:38:18 ---

На видиковачкој пијаци цена багремовог меда од викенда је 1.100,00 динара. Како је на другим местима ?

--- Kraj citata ---

Надам се да још неко има намеру да продаје мед на мало током ове године ! ! !

Јуче сам поразговарао са неколико својих сталних муштерија о повећању цене од прошле године. Желео сам да чујем и њихово мишљење . Сложили су се да се цена мора увећати јер је све остало поскупело. Учестали текстови у штампи о фалсификованом меду у продаји и о реалној цени правог меда дају своје резултате. Саме муштерије су ми предложиле по којој би новој већој цени наставили да купују мед од мене. Пријатно изненађење.

И даље очекујем да чујем како је на другим местима.

Rakovac Goran:

Можемо ли да се овде договоримо колика би била цена багрема на мало - на теглу ове године ?
СПОС је дао препоруку ( необавезујућу наравно ) о најнижој малопродајној цени и одредио је на 1.200 , 00 динара. Но , ко слуша СПОС ?
Ја лично се са мојим редовним купцима сваке године консултујем о цени тако да она буде њима прихватљива а мени исплатива. За сутра имамо разговор по том питању па видећемо ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju