Pčelinji proizvodi > Med

CENE MEDA

<< < (9/12) > >>

Zoran Vučković:

Прошле године сам први пут почео да продајем мед и продао неколико тегли по цени од 800 динара. На неки начин желећи и да стекнем купце.
Ове године сам део меда помешао са соком од зове и оставио 12 тегли за кућу. За сваки месец по теглу  ;D. Неколико тегли сам оставио за поклоне пријатељима и родбини.
Остало је петнаестак тегли за продају и цена по којој ћу продавати је 1000 динара.
Уколико добијем од пчела и августовски мед њега ћу можда продавати по 1100 динара.

Dejan Damnjanovic:
Ja sam vec formirao cenu na 1200i naravno nikakve nema veze spos sa tim.Nisi to neke velike kolicine ali vecsam 70% prodao med po toj ceni!

Rakovac Goran:Јуче сам посредовао у продаји багремовог меда на велико. Купац наш пријатељ са овог форума а продавац колега из Велике Плане који је свој камион са АЖ кошницама поставио у близини мог радовањског пчелињака. Око цене коју су уговарали се наравно нисам мешао . Њихов договор је да се за 150 килограма багремовог меда плати по 800,00 динара по килограму.
По мом мишљењу цена је реална. Иначе ја сам мој багремов мед на мало - на теглу почео да продајем по цени од 1400,00 динара.

slavoljub_simic:
Ja trenutno dajem na 1000 jer nije čist bagren jer su mi košnice na goču i tamo je bagrem dosta kasnio pa nisam hteo da odvajam jer nema potrebe. kome se sviđa neka kupi kome se ne sviđa nemora da kupuje. Ali uskoro ide cena na 1200. pozdrav.

Misko Savic:
Поштоване колеге свако од нас зна шта продаје па према томе и формира цену. Ја конкретно багрем продајем по 15еура, и продао сам више од пола изврцаног, мада та ће цена бити и за ливаду сигурно не испод те цене.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju