Pčelinji proizvodi > Med
CENE MEDA
Rakovac Goran:
Мишко познато ми је да су код вас цене одувек биле јаче за око 30 % него овде код нас. Познајем једног јаког пчелара из Плане који мед годинама уназад пласира доле преко Албанца који недељно свраћа код њега и узима по канту - две . Ранијих година је цена таквог меда , практично на велико између њих била 10 еура. Не знам како је ове године али испод те цене сигурно није. Људи се сналазе на разне начине како ко зна и уме.
Misko Savic:
Колега Горане ја конкретно са њима немам никакву сарадњу нити њима продајем, већ нашим људима овде.и надам се да сте разумели шта сам рекао у предходној поруци.све сам то надовезао на вашу поруку да ћете мед продавати по 1400 дин. Реално и онда тачно знам шта радите и шта продајете и ценим што цените свој рад и муку.
А верујте да има доста тих који доносе мед овде и продају по 5-6 еура, народ ко народ залети се на цену не знајући шта купује, па се опет врати код мене и после му није скупо код мене, поздрав за све колеге.
,
Rakovac Goran:
Разумео сам ја Мишко јако добро твоју поруку. Уз пут изнео сам сазнање које имам не кометаришући да ли се ја лично са тим слажем или не. Кажем само да има такве праксе. А што се цене тиче већ сам навео да ја са својим сталним муштеријама почетком сезоне усагласим цену и не мењам је током године без обзира на стање на тржишзу. На тај начин ја њих испоштујем као што и они поштују мене и препоруче ме код нових муштерија.
aca peric:
Kod nas je ove godine na pijaci u Negotinu cena bagrema i livade na teglu ista,1000 din po kg i ima ga.Poneko daje i na 900 din.I nije da se ljudi baš guraju u redu za med....tu i tamo ode po neko kilo i to je to.Od prošle nedelje sam počeo da radim po ugovoru, u Boru,plata 42 hiljade din mesečno sa prijavom za penziono.Dosta ljudi ovde radi i za manje,portir recimo ima 35 hiljada,a radi i noćne smene.I ja bih voleo da med ide i po 20 e po kg,ali ko to ovde može i hoće da plati ?
Rakovac Goran:
Има ли каквих новости по питању цена меда ове године ?
Колико ја имам информације пчеларима са којима сам свакодневно у контакту не пада напамет да овогодишњи багрем , кога узгред речено и нема много , предају великим откупљивачима.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju