Autor Tema: Reč domaćina  (Pročitano 17230 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vojo Brstina

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 4407
  • Pol: Muškarac
  • 063/383-114 023/782-015
Reč domaćina
« poslato: Decembar 09, 2010, 17:47:15 »


                                                            Reč domaćina

Drage kolege, prijatelji i svi ostali posetioci ovog foruma dobrodošli na ovaj naš i vaš pčelarski forum.

Osnovni cilj ovog foruma je osavremenjavanje i unapređenje pčelarstva, sticanje prijateljstava i razmena informacija i iskustava između pčelara i ostalih ljubitelja ovog prelepog zanimanja.
Forum Rodna Voja je zamišljen kao mesto za opušteno i prijatno druženje na kome će pčelari i ostali članovi foruma potpuno slobodno iznositi i razmenjivati svoja praktična iskustva vezana za pčelarstvo bez obzira kojim načinom rade i kojim košnicama pčelare i bez straha da će ih bilo ko kritikovati i njihove komentare nipodaštavati.
Postojanje ovog još jednog foruma u Srbiji ne treba da se tumači kao rivalitet nego kao još jedan most koji spaja sve pčelare bez obzira u kojim su sve forumima članovi i bez obzira odakle nam pčelari i ljubitelji pčelarstva dolaze.
 
Sa ovog foruma treba da odlazimo nasmejani, srećniji i radosniji nego kada smo došli, da bi smo se danas, sutra na istom mestom sa istim kolegama i prijateljima ponovo sastali.
 Da bi smo u tome uspeli treba da poštujemo kolege i sagovornike bez obzira da li se sa njihovim mišljenjem slažemo ili ne.

Suprostavljanje mišljenja i različitih iskustava ovde je poželjno i korisno i ono nikako ne sme da bude međusobno suprostavljanje članova foruma, nego samo osnov koji će dovesti do razumevanja i preporuke korišćenja racionalnijih rešenja i osnov čiji će rezltati biti od koristi za sve nas a posebno za mlade pčelare.

Svi članovi foruma trebalo bi da se registruju i predstave punim imenom i prezimenom,
što će svakako dovesti do otvorenijih i ozbiljnijih diskusija i sticanja većeg broja prijateljstava među članovima.

Za sve nejasnoće i eventualne probleme u radu na forumu brinuće se i pomagati nam  administrator sa uredničkim timom.

Pozivam sve goste i posetioce ovog foruma da nam se pridruže i da svojim prisustvom i radom obogate kako ovaj forum tako i razvoj ovog lepog zanimanja.

Zahvaljujem se administratoru i uredničkom timu na volonterskom radu i uloženom trudu kao i želji za unapređenje pčelarstva.

Svima skupa želim prijatan boravak i opušteno druženje na forumu.

 S Poštovanjem Vojo Brstina.....
 
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.