Ostale teme na forumu > Ostale teme u pčelarstvu

Moji prijatelji na mom pcelinjaku

<< < (21/21)

zoran drpljanin:
Stara garda sa foruma na okupu, sto je za postovanje. Jos kada bi malo vise posecivali forum i svojim savetima i zapazanjima vezanim za RV kosnicu dali smernice nekim novim i pre svega mladim pcelarima bilo bi dobro.

Rakovac Goran:Да мало обновим ову лепу тему.
Протекле благдане сам искористио за заслужени одмор али и посету нашем колеги са овог форума Душану Лазићу .
Елем , у суботу , на св.Трифуна пут под ноге до равног Срема и села Војка . Домаћин са својом породицом расположен , насмејан пун прича пчеларских и оних других. Прелепо дружење , обилазак Војке и пчелињака оних старих и нових у припреми. Све сређено , што би моји моравци рекли под конац , одише миром и слатком домаћинском бригом. Време лети , приче до краја неиспричане остависмо за неки други пут , поново у Војци или можда још боље код мене у Радовању.
Душане хвала на гостопримству , поздрав породици и надам се до скорог виђења.

Rakovac Goran:Није било баш на пчелињаку али је пао договор да убудуће на коњима свраћају код мене у Радовање као што су то и пре пар година чинили.
Елем , претпрошле недеље је у организацији коњичког клуба " КОС " из Велике Плане на локалном хиподрому организовано дводневно биваковање са приказом средњовековних борби и приказом коњичких вештина наших младих витезова. Програм се завршио извођењем средњовековне музике музичке групе " Херувими " из Крушевца. Све у свему било је задовољство присуствовати оваквом догађају.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju