Ostale teme na forumu > Ostale teme u pčelarstvu

Moji prijatelji na mom pcelinjaku

<< < (18/21) > >>

Rakovac Goran:

                       Број оних који се одлучују да пчеларе РВ кошницом се шири. Слика је од суботе 04.овог месеца из Црвене Јабуке са пчелињака Војкана Станојевића на којој је он са Мићом , свежим РВ - овцем. Мића је јесенас зазимио 4.РВ друштва и сва су презимела и у одличној су пролећној кондицији.

Rakovac Goran:            Протекле недеље на два дана Радовање и пчелињак " Раковац " су посетила двојица староседеоца са овог форума Војкан Станојевић из Београда са пчелињаком крај Уба и Мирослав Јовановић из Шарбана такође крај Уба. Војкану је ово ко зна већ која посета па је прузео улогу вође пута. Шарбанац Мирослав је био први пут у посети па сам му као почасном госту на самој капији " просуо " црвени тепих по коме је ушетао у двориште .
            О томе шта је како било нека кажу они " ако се сете на дан ... ". Обишли смо узгред и манастир Покајницу који је у непосредној близини. Нису баш показали жељу за неким кајањем а не верујем да су баш безгрешни. Ко зна вероватно су кајање оставили за неку другу посету.

Miroslav Jovanović:
Искрено се захваљујем на гостопримству.Била ми је част посетити пчелињак Раковац. посета манастиру је посебна прича.

Rakovac Goran:

               У суботу 01.јула пчелињак Раковац посетили Бојовићи , отац и син. Разлог ? Интересовање за пчеларење Родна воја кошницом. Ту је наравно као и сваког викенда и Саја.

Rakovac Goran:               Са малим закашњењем од недељу дана достављам слике са пчелињака Гоге Кузмановића. У посети једном од пчелињака Кузмановића су били Миле Јеремић из Београда и Зоран Ристовић из Умке. Надам се да ће они дати шири коментар. У позадини њива са перком.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju