Ostale teme na forumu > Apiterapija

MEDOVITAL

(1/2) > >>

Branko Obranovic:
Medovital je mešanica četiri pčelinja priizvoda:
Šumski med, pelod, matična mliječ i propolis. Kon nas u Sloveniji ga je prvi proizveo Medex pod imenom Apikompleks, za kojeg ste verovatno svi čuli. Naše pčelarstvo taj proizvod izrađuje i prodaje pod imenom MEDOVITAL več četiri godine. Svake godine ga izradimo i prodamo 30% više.
Predlažem vam, da počnete taj koji ima smisao i za prodaju da počne sa tim ili kojim sličnim proizvodom, jer se u  današnjici, traži baš ova hrana koju proizvode pčele.

Taj koji to još nije probao neka si to prvo napravi za sebe, vidjet če kako mu je imunski se sistem podigao. Neče mu biti potrebna cepljenja protiv gripe i prehlada.
To sam napisao zbog nekih članaka na forumu koji govore o gripi. Čini se mi da je o njoj pisao Sveto.
Lp Branko

stevanovic sveto:
Kolega Branko, koji je odnos pojedinih komponenti u Medovitalu, ako nije tajna? I ja za sebe pravim nešto slično, samo bez matičnog mleča, jer ga do sada nisam uzimao od pčela. Lep pozdrav.

Branko Obranovic:
Svaki pčelar na takav proizvod ima neke tajne za koje ne kaže. Ali u proseku ništa nežete falit ako mešate na 20 kg šumskog meda, 3 l peloda, 200 ml matičnog mleča in 100 ml razređenog propolisa ali ne u alkoholu jer alkohol uništava matično mliječ.

slavica petrovic:
Gospodine Branko upoznata sam kako se prave propolis kapi sa alkoholom ali neznam sa cim se i na koji nacin prave bez alkohola i kolika je njihova trajnost.

Радоје Киперовић:
Госпођо Славице,
ако могу да помогнем док чекате Бранка...замјена за алкохол етанол за припрему прополис капи је пропилен гликол. Можете га наћи у апотекама. На тржишту постоје тзв. прополис капи за одрасле и за дјецу. Разлика је у растварачу, дјечије су управо са пропилен гликолом.
Законски рок трајања оваквог производа је 12 мјесеци.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju