Ostale teme na forumu > Ostale teme u pčelarstvu

Kalemljenje

(1/24) > >>

Esad Jusić:
Poštovane kolege,
Prvo se moram obratiti administraciji. Naime, neko možda smatra da ova tema ne pripada ovdje, nego van pčelarstva. Ja tako ne mislim, ali ako administracija drukčije kaže, poštujem. Nije problem premjestiti je.
Volim kalemiti, volim biljke inače, pa bismo ovdje mogli razmijeniti iskustva, slike i sl.
Pozdrav, svako dobro!

stevanovic sveto:
Odlična tema! Samo piši i postavljaj slike, nikad nije kasno nešto naučiti. U kalemljenju sam tanak, a izgleda da će na ovoj temi biti jako zanimljivo. I ja mislim da je ova tema na pravom mestu jer su pčele glavni oprašivači kalemljenih biljaka. Pozdrav.

Esad Jusić:
Ovo mi je, po ljubavi, ravno pčelarstvu. Zato, evo nekoliko slika. Sad mi je krivo što nisam ove godine u rodu slikao krušku na kojoj ima 12 različitih vrsta krušaka (svijet je redovno zastajao kraj nje i čudio se, a kraj puta je). Ima još toga, ali kasnije.
Mislim da je jedan negdje u Srbiji, gledao sam video, nakalemio šljivu na vrbu i oborio onu: "Kad na vrbi grožđe rodi!". E, probaćemo i to.

Pozdrav, svako dobro!

stevanovic sveto:
Na forumu SPOS-a postavljena je slična tema, pa ako nekoga zanima može da pogleda: http://spos.info/forum/index.php?topic=15778.0
Pozdrav.

Mladjen Sljivic:
            Nemam neko iskustvo u kalemljenju, ali volim to da radim.
          Kod jabuke i kruške mi dobro uspijeva dok kod šljive i trešnje
          malo teže,pa bih zamolio one kojima to dobro uspijeva da napišu
         kako to oni rade. Još jedno pitanje može li se trešnja kalemiti na
         višnju i obratno.Pozdrav svima sa Pala.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju