Алгоритам је методички скуп корака, дефинисан процес који може да се примени у пчеларењу по месецима, рачунању, програмирању, решавању проблема, доношењу одлука, прављењу нечега итд.
Живот и рад су све сложенији, људи преоптерећени (углавном непотребним) информацијама и захтевају, ради ефикасности и уштеде времена, кратка, јасна и прецизна упутства тј. алгоритме. Апелујем на домаћина Воју да поради на томе. Из својих, на форуму већ описаних метода, могао би да сложи упутство. Или, овде је рад са ДБ по месецима. Неке од метода су донекле применљиве на РЕВ. Начин излагања је добар а било би драгоцено кад би Воја то прерадио за РЕВ.
Да дамо по кило меда за тај текст?
Рајко пријатељу,
ми нисмо на истим таласним дужинама...
Шта се дешава тамо негде то нас не интересује.
РЕВ је велика могућност разних комбинација и иде много испред времена.
Људи још нису усвојили ни основне начине пчеларења Родном Војом и Еко Војом која је иде много испред времена а РЕВ систем је још комбинација РВ и ЕВ система.
То ће се у пчеларству користити и такви текстови овом народу биће потребни кад ми не будемо кући... До тада се не треба пуно трудити да силом намећемо нешто што многи нити разумеју нити желе да виде и прихвате.
Нисам члан СПОСа ( после око 20 година) и мислим да не би ни прихватили мој текст а ни ја после свега не желим да пишем за спос и њихов часопис...
Ено им њихови свезнали уредници са спос форума па нека им пишу.
Тамо са две године пчеларског искуства постаје се уредник и онда свезналица себи даје за право да оцењује стручно мишљење, веродостојност туђих искустава, право да вређа остале чланове, да провоцира, да заправо тероришу кога хоће и како хоће.
Уместо да их Извршни одбор Споса све избаци са форума они су их пустили да раде шта хоће.
Ето им господа "стручњаци" уредници па нека им они пишу као што им и пишу...
Ако неко има неко питање може да постави па ћемо одговорити.
Што се тиче зимовања у РЕВ комбинацији највише волим да их зазимим са горња два РВ наставка а два ЕВ наставка да ставим на подњачу.
Поздрав драгим пријатељима...