Gospodine Ranđiću,ponesite 1000 e ako ste spremni da se opkladite,ja jesam pa ću vam scve pokazati.Ako nije tako kao što sam ja pisao,eto na brzinu zaradiste 1000 e,ako jeste kako sam ja rekao,vaših 1000 e ide meni.Imaću svog čoveka sa sobom,a vi povedite vašeg,pa će njih 2 svedočiti i čuvati pare.Mislim da vi spinujete,to jest da ono što ste napisali je izmišljeno ili ste vi plaćeni od nekoga.Da ste ikad tretirali Brstivarom nakapanim na trulex sami bi ste se uverili.Većina društava u roku od 2 do 3 nedelje potpuno izgricka trulex i izbaci svo trunje iz košnice,što možete da se lako uverite jer vam većina toga ostane na antivaroznoj podnjači-zajedno sa oborenom varoom.Tako da zamenili ste tezu-vi ste lažov verovatno plaćen od nekoga,a ja sam pre svega agronom iz Poljoprivredne stručne savetodavne službe Srbije i moje ime znači nešto raznim ljudima,a što se tiče Voje Brstine njegova sam redovna mušterija,još od kada je radio sa lekićem za varou na bazi bilja koje se pali i dimi.Taj lekić me je dosta podsećao na tablete za dimljenje na biljnoj bazi iz Niša,Eko varo san,koje sam takođe iusprobao.
Stoji i moje upozorenje da za 2 do 3 dana neka jaka društva znaju da traku sa plodišta izvbace van košnice ili je obore na pod.To se takođe zna desiti i Herbastripu ili Argus Rasu ,Korać štapićima i slično koje sam takođe isprobao.Rezultat je da mislite da ste uradili tretman protiv krplelja a zapravo niste jer je u roku od 2 do 3 dana izbačeno napolje van košnice i eto beljaja.Tu će se varoa nesmetano proširiti.
Ako ste pošten čovek a ne lažov,i ako ste sigurni u vaše iskustvo,stavite 1000 e ako smete.Evo mog telefona ,moj pčelinjak je na Deli Jovan planini 275 km od Beograda.,pa javite se ako imate pare,onako za džabe,neću vam ništa pokazivati.Stojim iza svega što sam napisao.dipl.agro.ing.Aca Perić 064 390 77 52 Pozdrav vama i kolegama,s opaskom da moja opklada važi za svakog nevernog Tomu koji misli da pčele ne grickaju i izbacuju trulex ili Korać štapiće ili Argus Ras i td i koji misle da Brstivar na trulexu ne obara varou.Mogu sve lako dokazati jer sam u par košnica od kojih ne očekujem ništa stavio Korać štapiće pa ćete videti koliko su ih izgrickali za par nedelja,a u većini su trulex trake sa brstivarom.Inače ja sam muškarac od 50 godina,tako da nisam ni bez iskustva sa svim vrstama ljudi,a sa pčelama radim 12 godina.Baš bi mi leglo par nevernih Toma sa po 1000 e da izvučem ovu tešku godinu jer kad kod nas omane bagrem-nema puno leba od meda,a ni od rojeva sem ko ne koristi šećer na džakove što ja ne radim.