Поздрав свима!
Ако правила форума налажу да се представимо, онда дедер одрадимо и то. Миодраг из Новог Села врњачкобањског овде.
Сећам се кад сам био јако мали да је мој деда имао пчеле, али је деда умро био, родитељи социјалистички радици по фабрикама који немаше времена да то наставе, и ево после равно 30 година паузе су се вратиле кошнице на наше имање.
Већ неко време сам био заинтересован, распитивао се, гледао, читао, тражио, итд. И кад сам нашао да постоји српска кошница Госпон Воје, нисам се ни секунде двоумио, рекао сам узимам наше домаће! Купих две кошнице, два роја и ето нас!
Срећа је да имам пријатеља који се бави пчеларством па сам уз његову непроцењиву помоћ све ово организовао, али ето, сад је време да сам учим, радим, пробам, огледам, дохрањујем, кујем, ожичавам, воштим, и све остало.

Покушаћу да приложим слику, јутрос сам све поставио и додао по још један наставак. Почињемо са пчеларским стажом - дан 1.

Као тоталном почетнику, савети, сугестије, исправке, и све остало је увек добродошло, хвала унапред!
Хвала на пажњи!