Radovi na pčelinjaku > Praktično pčelarstvo i metode pčelarenja
Додавање изврцаног меда друштвима
Boris Salaj:
@ Nenad
Kad ne čitaš do kraja jer nemaš cvikere pri ruci...
@ Veljko
Nenad ti je već naveo nekoliko razloga zašto se to ne radi. Da, pčele zimuju bolje na medu nego na šećer,u to je odavno poznato, ali niko ne tvrdi da ne mogu prezimeti na šećeru, a i u tvom slučaju je ekonomski opravdanije...
Veljko Vermezović:
Хвала момци ;9
Anto Dankić:
Jedan moj prijatelj što pčelari sa +200 košnica poslije zadnje paše oguli sav med do gole kože i daje sirup za zimu. Nisam pristalica čistog šećera ali je sigurno bolje nego med od drugih pčelara baš iz razloga širenja boleština.
Nenad Tucakov:
--- Citat: Anto Dankić Jun 18, 2017, 03:11:01 ---Jedan moj prijatelj što pčelari sa +200 košnica poslije zadnje paše oguli sav med do gole kože i daje sirup za zimu. Nisam pristalica čistog šećera ali je sigurno bolje nego med od drugih pčelara baš iz razloga širenja boleština.
--- Kraj citata ---
Negde pročitah da to rade i Argentinci.
Miroslav Jovanović:
Pročitajte pažljivo što Šošić kaže na tu temu....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju