Autor Tema: Субвенције по кошници пчела за 2025. годину.  (Pročitano 1384 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • Pol: Muškarac
  • 063/383-114 023/782-015
Субвенције по кошници пчела за 2025 годину.

Данас сам на позив из Министарства пољопривреде у Београду учествовао на састанку са представником Министарства тј помоћником министра пољопривреде и том приликом сам предао списак захтева за унапређење нашег пчеларства а једна од тачака била је и повећање субвенција по кошници пчела за 2025 годину...

Састанак је био у изузетно пријатној атмосфери и уз велико уважавање представљених докумената и решења која би требало да осавремене наше пчеларство. Састанак је трајао нешто више од сат времена и овом приликом сам појаснио стање у нашем пчеларству.

Како рече уважени помоћник Министра У наредним данима ће се одлучивати о детаљима а план са захтевима ће бити разматран на састанку са Министром.

Надајмо се да ћемо имати подршку и разумевања од нашег Министарства.
Наше је да тражимо разумевање за наше стање и помоћ за унапређење нашег пчеларства а на држави је да нас разуме и помогне колико је то у њиховој моћи.

Осим субвенција по кошници пчела на ред је дошла и продаја меда као и мој предлог о откупу меда по неким разумним и за пчеларе прихватљивим ценама и његов пласман.
Поред ових захтева предложио сам да се узму у разматрање још два захтева о којим бих најрадије писао неком другом приликом.   :D

Поздрав драгим пријатељима
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.