Autor Tema: Моја Херцеговина  (Pročitano 2665 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • Pol: Muškarac
  • 063/383-114 023/782-015
Моја Херцеговина
« poslato: Decembar 09, 2013, 15:51:36 »
О својој Херцеговини да започнем са видео снимком из мог села одакле сам одселио 1990 године.
Сутрадан након рушења берлинског зида почетком новембра 1989 године и претпоставке да ускоро почиње нови крвави рат и егзодус мог народа кренуо сам у потрагу за новим домом за своју породицу да би након годину дана 1990. преселио са два сина Момиром рођ.1985 и Растком рођ.1988 г. (сада покојним синовима) и својом супругом .

Живели смо на 500 метара од места где је направљена спомен костурница порушена 1992 год.

Ево снимка који је 07.12.13 то јест прекључе приказала РТ Србије на првом каналу у емисији квадратура круга у 18. и 30. .
Пошто сам тог дана на позив пчелара Јагодине ишао да оджим предавање нисам био у прилици да погледам ову емисију.
Поделићу овај снимак са свим оним који нису имали прилику да тог гледају ову емисију и са свим оним који не познају довољно моју Херцеговину. 

Поздрав свима....

Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Драган Нешковић

• Više od prijatelja foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica 174м
Odg: Моја Херцеговина
« Odgovor #1 poslato: Decembar 09, 2013, 17:33:06 »
Војо роде мој,
Погледао сам целу емисију... чудни су путеви Господњи...
Нека Милостиви Бог помилује душе свих страдалних мученика и нека их прими у Рајске вртове своје, а нама
живима нека подари мудрости и храбрости да будемо, добри људи у Име Христово. Амин.
Мир Ти и свако добро од Господа желим

Поздрављамо Вас Братском љубављу,
Породица Нешковић