0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ne znam šta se desilo ali nisam mogao da priđem našem forumu čitav sat vremena ako ne i više.Račun za sajt kod provajdera je plaćen do kraja novembra naredne godine i prosto sam iznenađen ovim prekidom komunikacije.Pozdrav svima....Sada još ne mogu da otvaram i prethodnu stranicu na temi "Forum Sposa".Jel se i vama slično dešava?Pozdrav....
Citat: Vojo Brstina Decembar 30, 2012, 22:12:57Ne znam šta se desilo ali nisam mogao da priđem našem forumu čitav sat vremena ako ne i više.Račun za sajt kod provajdera je plaćen do kraja novembra naredne godine i prosto sam iznenađen ovim prekidom komunikacije.Pozdrav svima....Sada još ne mogu da otvaram i prethodnu stranicu na temi "Forum Sposa".Jel se i vama slično dešava?Pozdrav....Kod mene sve u redu.. Možda si banovan, Vojo, na sat vremena?
hakeri skidaju podatke RV prelaze u pcelare
Vojo prijatelju ja na spos , ov sajt nemogu da uđem , izbacime na druge teme . Ista priča izgleda kao i kod tebe .. Pozdrav .
Izgleda Vojo da imaš istog provajdera kao SPOS. I ja sam imao problema sa pristupanjem sajtu a nije otvarao ni temu "Forum SPOS-a".