Autor Tema: 5 meseci pre roka  (Pročitano 5199 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dragan Šošić

• Više od prijatelja foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
5 meseci pre roka
« poslato: Jul 22, 2013, 23:45:18 »
U ovom momentu forum Košnice Voja ima 1475960 pregleda. To znači da je pre nekoliko dana broj pregleda za nešto više od 7 meseci izjednačen sa brojem pregleda tokom cele 2012. godine. To je nekih 5,5 meseci pre roka, što bi rekao jedan ministar.

Ovo je za svaku pohvalu i pokazuje da ovaj forum poseduje kvalitet (i kvantitet :) ).

Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Jano Supek

• Stari član foruma
  • Nije dovoljno znati, moramo to i primeniti.
  • Lokacija pčelinjaka: Jermenovci
Odg: 5 meseci pre roka
« Odgovor #1 poslato: Jul 23, 2013, 00:20:52 »
Prijatelju Šole, šta reći? Nisam ja izgleda džabe favorizovao ovaj forum s moje strane, samo mi je žao što nisam mogao ranije. Sve pohvale i nadam se da ćemo još dugo sarađivati. Pozdrav svim forumašima.

Van mreže Miroslav Jovanović

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Sarbane Ub
« Odgovor #2 poslato: Jul 23, 2013, 01:08:12 »
Velika posećenost forumu je i zbog veeeeoma kvalitetnih poruka Dragana Šošića.
Više može jedan koji hoće nego dva koji moraju. - Živojin Mišić

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #3 poslato: Jul 23, 2013, 04:16:31 »
Ovo je za svaku pohvalu!
Zahvaljujem se svim posetiocima a posebno članovima koji su svojim pisanjem izuzetno kvalitetnih tekstova obagatili sadržaj foruma i time stvorili veliku posetu i praćenje tema.

U poslednje vreme, negde od maja meseca ja sam malo zatajio zbog mnoštva svakodnevnih obaveza ali se nadam da ću uskoro biti daleko aktivniji.

Hvala svima još jednom...
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Dragan Šošić

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
« Odgovor #4 poslato: Jul 23, 2013, 11:21:33 »
Velika posećenost forumu je i zbog veeeeoma kvalitetnih poruka Dragana Šošića.

Ne se slažem sa tobom :D.

Nisam se ni prijavljivao na forum više od 20 dana i posećenost je bila dobra. Ne treba nikoga isticati, svi daju pun doprinos.

Koliko vidim, rešio si da te oteraju sa zvaničnog foruma :D. Tamo izgleda spadam u zabranjene (osim par izuzetaka, postoji jaka samocenzura), pa mnogo rizikuješ. Vidim da te i visoki funkcioner „juri“ po temama i vređa, kao i mene ranije. "I zato čuvaj se i zato pazi se jer noćom gradom se šeta šef stanice" :D :D :D
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Miroslav Jovanović

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Sarbane Ub
« Odgovor #5 poslato: Jul 24, 2013, 00:44:55 »
Šole to što nisi bio na forumu nije bitno nisi odneo poruke koje si pisao. Ja se vraćam i neke sam čitao i pet puta.  Što se tiče mog "druga" ma on ne može bez mene. Ja sam njegov glas naroda jer nisam od onih što jednom rukom tapšu po ramenu a drugom rade iza leđa. Neke mi poruke i obrišu al nema veze pročitao ih je ko treba.  Sve u svemu drago mi je da ovaj forum napreduje i da se uvek mogu obratiti za pomoć oko nekog problema te dobiti kvalitetan odgovor.
Više može jedan koji hoće nego dva koji moraju. - Živojin Mišić

Van mreže Boris Salaj

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Sombor- Gradina
« Odgovor #6 poslato: Jul 24, 2013, 10:46:56 »
Posećenosti foruma, osim kvalitetnih tekstova iskusnih i manje iskusnih pčelara, zasigurno doprinosi činjenica da nema prepucavanja i što se o svakoj temi diskutuje konstruktivno...

Van mreže vojkan randjelović

• Stari član foruma
« Odgovor #7 poslato: Avgust 01, 2013, 15:42:26 »
Slažem se sa Borisom nema prepucavanja,omalovažavanja,treniranja strogoće a ni likovanja pojedinih dušebrižnika zbog gubitaka pojedinih članova(zbog izbora košnice).
Ovde ako lupiš neku glupost kao početnik ne budeš dočekan na nož već dobiješ drugarski savet.
Atmosfera je drugarska i opuštena i koliko sam primetio svako ima pravo na svoje mišljenje bez da bude prozvan i ....

Van mreže Igor Perić

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Slavonija, 250 mNDM
« Odgovor #8 poslato: Avgust 01, 2013, 16:22:19 »
slažem se atmosfera je ok.

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
« Odgovor #9 poslato: Avgust 01, 2013, 22:23:19 »
Posećenost ovog foruma je verovatno povećala, između ostalog gore navedenog, i zbog sklanjanja ili brisanja teme "Pčelarenje rodnom vojom" na državnom forumu. Nje tamo nema (bar za goste) već nekoliko meseci. Što je to tako, verovatno je poznato urednicima. Verovatno je opet Rođa naredio, ako se Voja tamo nešto zamerio....
Čudni su putevi Gospodnji....

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #10 poslato: Avgust 03, 2013, 18:43:38 »
Nisam se Lazo ništa zamerio. Rođa se po nekad malo zeza na moj račun kako bi bio konstruktivan sa urednicima ali ništa zato. Sve je to u granicama šale i tolerancije.
Već sam razgovarao sa nekim urednicima u vezi sklanjanja teme "pčelarenje rodnom vojom" koju gosti ne mogu da vide pa sam dobio nekakav neprihvatljiv odgovor i objašnjenje.
Rečeno mi je da zbog hakovanja teme oni moraju privremeno da je sklanjaju.
Međutim kad uđem kao gost ceo podforum rodna voja sa preko 30 tema sve je koplet sklonjeno!

Ne znam što im to treba.
Za tako nešto što se mene tiče nemaju nikakvo opravdanje. Ipak je tu preko 30 tema.

Dobro je što postoji ovaj forum jer imam osećaj da ga nema da bi urednici obrisali sve teme vezane za Rodnu i Eko Voju kao i teme o Brstivaru i Nozevoju.  Možda me i osećaj vara, ko će ga znati. najsrećniji bi bio kada bi me osećaj prevario i kada ne bi bio u pravu.

Hvala Bogu polako rastemo i već imamo preko 1400 članova a na forumu pravo uživanje bez ikakvih provokacija i uvreda.
Svima želim prijatan dan..

Pozdrav svima.....   
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.