Ostale teme na forumu > Predstavite vaš pčelinjak

Moj pocetnicki pcelinjak

<< < (4/37) > >>

stevanovic sveto:
Mada bih ja bio sretniji da je sada duboki sneg i da pčele miruju. Nadam se da ovo pretoplo vreme za ovo doba godine neće još dugo trajati. Pozdrav.

Vladan Nešić:
Najavljuju neko zahladjenje za neki dan mada ko moze verovati meteorolozima

Dejan Damnjanovic:
Vlado, da je normalna zima znam da ne bi trebalo da nose polen a posto citam od ostalih kolega da nose polen kao u prolece od maslacka i leske bio malo zabrinut!

Vladan Nešić:
Verovatno cu i ja biti kao i ti od maja -juna meseca kad budem naselio kosnice i nosio se pitanjem (sta sad ,kako da uradim ovo da ne pogresim,da li je nesto dobro ili lose uradjeno ,sto se pcele ponasaju ovako ili onako...) razumem te u potpunosti kao svaki pocetnik imas milion pitanja i teorijske odgovore ali praksa je praksa i ona ide sa godinama .pozdrav druze :D :D :D :D

Vojo Brstina:

--- Citat: Dejan Damnjanovic  Januar 21, 2014, 23:08:31 ---Vlado, da je normalna zima znam da ne bi trebalo da nose polen a posto citam od ostalih kolega da nose polen kao u prolece od maslacka i leske bio malo zabrinut!

--- Kraj citata ---
Ne treba da se brineš Dejo.
Stiže zahlađenje sa severa. Hladan vetar duva ceo dan kod nas na severu. Već je ozbiljno zahladilo, ako izvedri biće dobrog mraza a meteorolozi najavljuju još hladnije vreme.
Danas sam bio kod jednog drugara i kaže mi da je od 7 pregledanih zajednica samo jedna imala malo legla. Ne verujem da je u Kragujevcu bilo mnogo toplije i da je kod vas nešto više legla u košnicama u ovom periodu.

Pozdrav svima....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju