U zadnjoj firmi u kojoj sam radio, naravno imao gazdu, sam vodio 150 maloprodajnih objekata, imao 750 zaposlenih i naravno pristojnu platu i sve benifite koji idu sa tim... Mozda ovo sa pcelama i ne uspe, na malinama sam ove godine propao totalno, mali vocnjak dunja tek pristize, najbolje mi ide detelina, raste i ne brinem...Ono sto znam, da nije sreca, para puna vreca....Do 50 drustava, malo rojeva i to je to, prosecna godina i bez nervoze braco moja.... Po meni je u ovom trenutku mnogo bitnije da mi koji smo ovde , pa taman nas deset- deset u buducnosti osnujemo neki nas fond ili kako god to nazvali i kada se nekom od kolega desi peh pomognemo u rojevima i po nekom sanduku, po par rojeva sa proleca mozemo da napravimo i pomognemo kolegama i to postavimo kao dobru praksu u buducnosti... Ako ima neki pocetnik ovde i njemu pomoci a on da bude u obavezi povrata.. Ako smo zainteresovani, molim moderatora da osmisli posebnu temu u sklopu foruma i da se lepo prijavimo i budemo pre svega ljudi... Nadjemo coveka koji bi bio koordinator i da budemo istrajni.. Mozemo ako hocemo...