Ostale teme na forumu > Predstavite vaš pčelinjak

Moj pcelinjak moj odmor i uzivanje

<< < (7/9) > >>

Misko Savic:
Odradjen tretman protiv varoe sa herbom bilo je opadanja varoe u velikim kolicinama, prihrana odradjena na novoformiranim drustvima i dodat po koji ram sa medom. Trenutno ima unosa polena u vecim kolicinama, drustva spremna za zimu, ostaje jos tretman oksalnom krajem novembra.

Misko Savic:
Pozdrav drage kolege, stiglo priznanje za moj rad sa pcelama, na moju radost i moje zadovoljstvo.

Rakovac Goran:             Одличне оцене. Све честитке. Сваки ваљан и поштен рад се на крају ипак исплати. Поздрав.

Misko Savic:
Hvala kolega Gorane, samo jos jedan podsticaj da se nastavi sa radom ali i potvrda da moj rad ide u dobrom smeru. Pozdrav za sve kolege.

Misko Savic:
Pozdrav za sve kolege, evo da se i ja javim sa stanjem na mom pcelinjaku. Hvala Bogu sva drustva su izasla iz zime i za sad su ziva i zdrava, hrane ima kako u kojoj kosnici, neke su jos uvek dobre sa hranom neke malo slabije, tako da cu posle ovog zahladjenja morati u pojedinim da intervenisem sa pogacicama, uradjen pregled na 5 slucajno odabrane kosnice legla ima na po jednom ramu, zatvorenog kao jedna saka obostrano, toliko i otvorenog u raznim stadijumima. Pcele trenutno unose polen sa leske, a i pojilice su dobro posecene. Toliko za prvo javljanje, Medno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju