Ostale teme na forumu > Predstavite vaš pčelinjak

Moj mali pčelinjak - Bojan Šušnjar

<< < (48/50) > >>

Bojan Šušnjar:
Gorane hvala na tvojim komplimentima. Nekako ne volim kada me previše hvale. Ne snalazim se ja najbolje u takvim situacijama i često osjećam blagu nelagodu.  :) :) :)

U pravu si ja sam počeo prije par godina tj. 2015 sam nabavio prve rojeve ali tu godinu i ne računam.

Šta da kažem sem da mi sve to skupa čini zadovoljstvo i da nije tako ja bih završio prije nego što sam počeo ako se uzme u obzir kakve su godine prethodile.

Učim ja stalno po nešto novo. Ne baš intenzivno ali ipak se trudim da usvajam nova saznanja u vezi pčela i pčelarstva koliko mi vrijeme dozvoljava. Moje znanje je još uvjek skromno ali se ne bojim da probam nešto novo i iz toga nadam se ponešto naučim.

Nadam se da će biti prilike da se uskoro ponovo vidimo.

Pozdrav svima...

zoran drpljanin:
Majkane, kako je stanje kod tebe sto se tice pase i zaliha, vreme je lose kao i ovde, predpostavljam.

Bojan Šušnjar:
Majkane kod mene je vrijeme loše kao i svuda oko nas. Prilikom vrcanja bagrema nisam cijedio sve i to je sada jako korisno. deset društava sam preselio na planinu i tamo je kupina bila fino krenula ali taman kad je lipa trebala da zamedi vrijeme se pokvarilo i evo tako je i danas. Vaga ide u minus ali su prije nešto donijele i imale su nešto zaliha pa neće biti problema da se ovo premosti. Najavljuju ljepše vrijeme a ovo zahlađenje sa kišom je donijelo dosta vlage pa se nadam da će ta vlaga da potraje neko vrijeme i da će livada da zamedi pa da donesu nešto bar za sebe.

Sve u svemu ne žalim se. Predstoji borba sa varoom i pripreme za uzimljavanje jer ja suncokreta nemam.

Pozdrav svima...

Bojan Šušnjar:
Nekoliko slika tek da obnovim i malo obojim temu. :)

Rakovac Goran:            Месецима већ нема вести са овог малог пчелињака а ни од његовог газде. Ниси се ваљда уморио или не дај Боже разочарао по питању пчеларења ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju