Све честитке за ентузијазам и великом труду који си уложио Бојане. Ипак , окрени се сезони и пролећном развоју. Време до багрема врло брзо пролази а треба урадити много тога. Волим да видим леп и уређен пчелињак али још више здрав и функционалан. Ти очигледно хоћеш да испуниш оба ова услова. Желим ти да успеш у својим намерама. Зато напред и медно. Поздрав Раковац.
Горане хвала на савјетима и честиткама.
Ја некако мислим да сваки посао који човјек самовољно и добровољно ради би требало да је поред свега забаван и интересантан ономе који га чини. Ако није тако онда нешто није у реду.
Ја се трудим да ми је пчеларење некако и забавно поред свих обавеза које од мене захтјева.
Овај хоби није случајно претежно резервисан за људе у другој половини животне доби, бар је код мене у крају тако, јер такви људи имају много више слободног времена него ми млађи. Кажем хоби јер мени то и јесте тренутно.
Свашта бих ја још нешто у животу радио да имам времена али немам. Ни у три живота све неби стало...
И ово пчеларење ме много кошта јер бих вјероватно радећи друге ствари зарадио пуно више новца, што како сада ствари стоје и није тешко извести јер од пчеларства задње три године имам углавном само трошкове. Да сам само у хладу сједио већ бих био у плусу и профитирао.

Ипак мени није жао и знам да ће и овај труд да се на крају исплати у одређеној мјери, а у коликој није ни важно јер сам одавно научио да новац у животу значи али не у толикој мјери да му се потпуно подредим.
На крају све што радим мора некако да ме испуњава и забавља јер ако није тако ја то нећу ни да радим.
А багрем, ма стићемо ми на багрем без бриге, само ако га буде ове године...

Поздрав свима...