Добра вест - поново ради декристализатор.... лоша вест нема шта да се декристалише

...
У ствари остало је неких десетак тегли... а половину меда ћу да пребацим у течно стање... што меда мање има то се више њих интересује.... али то је тако... хвала Богу да га је и имало....
Иначе купио сам нови термоконтролер и повезао сијалице на следећи начин:
Две сијалице сам спојио редно и направио два таква система која сам спојио на излаз из термоконтролера.
Јуче и пре три дана је кроз централни део Србије прошла страшна олуја. Кретала се од Ваљева па преко Лазаревца, Аранђеловца, Тополе, Младеновца па даље ка Зајечару.
Јуче су се села око Паланке и Плане забелела од града којег је негде имао по тридесетак центиметара...
И Шумадијска и Моравска села око Смедерева су доживела олују са јаким ветром и градом. Сво воће које је и некако преживело мраз овај град га је дотукао а и оставио последице за следећу сезону.
На мом терену где ми је колиба је пала лепа киша а мој багрем је процветао. Један једини је некако преживео...
Остаје само да се молимо Богу да нас поштеди и да пробамо да будемо бољи као што ''ономад'' рече Патријарх Павле...