Ostale teme na forumu > Predstavite vaš pčelinjak

nekad i sad

<< < (4/4)

Esad Jusić:

--- Citat: Dušan Sušić  Mart 02, 2011, 11:03:33 ---Kolega esade, na tu istu granu se hvataju vec par godina (kad ima mesta :-) pokusacu odraditi neke video snimke sa kamere pa da prikazem kakvih sam dogodovstina imao sa hvatanjem rojeva.

--- Kraj citata ---

Mogu zamisliti čega je sve bilo. I kod mene se uvijek hvataju na isti glog koji je tik uz pčelinjak. Eno, Savo ti je dao dobar prijedlog. No, meni bi bilo najdraže da roj ostavim tu gdje se uhvatio, a ja samo da mu odozdo dodam kuću, a odozgo krov. To bih davno uradio, ali glog je na tuđoj zemlji.
Pozdrav, svako dobro, i postavljaj slike da uživamo!

zdravko.reljic:
Dusane pcelinjak je na dobrom mjestu , nemas potrebe kupovati rojeve postepeno povecavaj pcelinjak , ja sam poceo sa 9 kom i sad imam oko 79 kom a pcelarim od 1996 , samo lagano al sigurno ...

Dušan Sušić:
Kolega zdravko moram ja kupiti rojeva jer se planiram profesionalno baviti pčelarstvom i to će mi biti osnovni izvor prihoda.

Esad Jusić:

--- Citat: Dušan Sušić  Mart 07, 2011, 19:44:16 ---Kolega zdravko moram ja kupiti rojeva jer se planiram profesionalno baviti pčelarstvom i to će mi biti osnovni izvor prihoda.

--- Kraj citata ---

Od srca: neka ti je Bog dragi u pomoći, i sve drugo!
Pozdrav, svako dobro!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju