Autor Tema: Šale i vicevi  (Pročitano 151362 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vojko Aleksic

• Prijatelj foruma
  • Pol: Muškarac
Odg: Šale i vicevi
« Odgovor #120 poslato: Decembar 30, 2012, 11:57:02 »
Upecao Zemunac zlatnu ribicu i ona mu reče:
- Ako me puustiš, ispuniću ti tri želje.
- Hoću da imam najbolji auto u gradu.
- Jel hoćeš na krediti ili na lizing?
- Jel ti hoćeš na ulje ili na mast?

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
« Odgovor #121 poslato: Decembar 31, 2012, 21:22:20 »
Inicijativa naših drugara iz Lučana:
Ako ugledaš-šala je...
Ako ne  ugledaš vic je...

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #122 poslato: Januar 08, 2013, 20:33:55 »
Ovo je nešto kao novogodišnja čestitka...

Za lakši život u Srbiji, trenutno ugroženi dobiće 120 kilovata besplatno struje.
Javiše večeras u dnevniku.
Problem je samo što su ovi iz EPS, baš  SVE najugroženije koji su sa minimalnim ili bez ikakvih primanja još tokom prošle godine pa i ovog leta i jeseni potpuno isključili...

Čovek sa šestoro dece od kojih su 4 đaka prima dečiji dodatak za samo dvoje dece za treće i četvrto dete a peto i šesto se ne računa, oni kao ne postoje takav je zakon, i to primanje iznosi 4.400 dinara.
Ista porodica sa 9 članova živi sa manje od 2.000 dinara po članu domaćinstva.
Svi u porodici već godinama su nezaposleni.
Kako ti ljudi žive ja stvarno ne znam....

Kada su letos nakon 14 meseci od isključenja struje sakupili i platili 60.000 dinara duga i ponovni priključak struje, priključili su ih i pustili su ih da koriste struju još 2 meseca a potom ponovo isključili struju.

Sva ova isključenja su neka vrsta nagrade pošto je otac ove dece ranjen od nato bombi u rovu u prvim borbenim redovima 1999. na Kosovu i Metohiji. 

Oni kad ima struje troše od 400-500  kilovata mesečno...

Elektro privreda Srbije je čudo, jeste da je to naša državna firma ali rukovodstvo zaslužuje svako priznanje za pomoć srpskom narodu, treba im dati odren časti...

Stižu i olakšice za gas samo se pitam da li iko od ugroženih u Srbiji ima gas?

Malo smešne najave pomoći ove naše vlade, al dobro je, od njih se makar možemo nadati nečem boljem.
Prethodni ni nadu nisu davali, samo seci, seci, seci.

Hvala im što misle o svom narodu...... 
Malo je duža ova šala ali eto, važno je da nije dosadna....

Svi događaji i sve osobe su istiniti ali šala deluje kao nestvarna..  Zar ne?

Pozdrav svima......
« Poslednja izmena: Januar 08, 2013, 21:06:19 od strane Vojo Brstina »
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Dejan Stepanovic

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Kovacevac 200m
« Odgovor #123 poslato: Januar 08, 2013, 21:17:49 »
Otkupljivaci meda uplacuju ekspresno brzo, u roku od 48 sati po uplati INO kupca na racun pcelara.
Sad sto je mucenik predao med pre 6-9 meseci  to nema veze

Najteze je biti covek medju ljudima.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #124 poslato: Januar 11, 2013, 00:25:26 »
Vitez El Dragče...

Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #125 poslato: Januar 13, 2013, 00:24:49 »
Ako želite da se sa Rodnom Vojom upoznate preko časopisa Pčelar samo otvorite svoju arhivu u kojoj čuvate vaše časopise.
Urednici časopisa Pčelar blagovremeno su prepoznali šta sve nudi Rodna Voja pčelinjim zajednicama i od prvog dana kada sam 26 marta 2001. godine patentirao RV košnicu i doneo svoj prvi tekst za objavljivanje o mom načinu tada četverogodišnjeg rada u Molerovu ulicu i sa patentnom dokumentacijom predao Komnenu Đinoviću tadašnjem predsedniku Sposa i odmah su krenuli da pčelarstvo Srbije obaveštavaju o našem  rešenju.
Zamislite floskulu sa prve stranice časopisa Pčelar "ko zna bolje neka to i napiše"... Ha, ha, ha... Ili sam ja to nešto loše protumačio?

Pošto su blagovremeno prepoznali u kom pravcu će se razvijati srpsko pčelarstvo u svakoj godini napisali su najmanje po dva teksta o Rodnoj Voji.
Za ovih dvanaest godina po dva teksta to vam je 24 teksta. Pa  i nije baš malo !  Hvala im za razvoj srpskog pčelarstva...

Samo otvorite pa pogledajte...
Redakcija se ponosi sa svojim reportažama o Rodnoj Voji. kako kažu to im je bila i obaveza...

Uh malo sam se zaneo sa računicom, nekoliko godina je važila zabrana objavljivanja tekstova o Rodnoj Voji od strane IO SPOSa.
To mi je nakon što sam se žalio IO SPOSa na rad urednika Slobodana Lazovića  (čovek je posle sasvim slučajno osmislio neku njegovu košnicu) i neobjavljivanje poslatih tekstova o Rodnoj Voji  saopštila tadašnja sekretarica IO SPOs-a Ivana Brkić, koliko se sećam predsednik je bio Miljko Šljivić ..
Ne znam ko su bili ostali članovi IO ali nije ni važno. Sve sam im oprostio... :D

Nego hajde ako neko želi da mi pomogne da nađemo neku reportažu o Rodnoj Voji.
Urednici našeg cenjenog časopisa Pčelar za ovih 12 godina izuzetno su prijatno i sa velikim oduševljenjem pisali o ovim našim košnicama i njihovim mogućnostima.

Hajde da nađemo neki tekst...

Pomagajte.....   :D

Svi događaji i sve osobe su istiniti ali šala deluje kao nestvarna..  Zar ne?

Pozdrav svima.....
« Poslednja izmena: Januar 13, 2013, 00:51:07 od strane Vojo Brstina »

Три века испред света...

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #126 poslato: Januar 13, 2013, 01:09:36 »
Uh, uh, nešto sam malo zaboravio.
Pored odluke o zabrani objavljivanja mojih tekstova o Rodnoj Voji donesena je odluka da jedan od tadašnjih članova IO Sposa to jest Marko Stanojević napiše neki tekst o Rodnoj Voji (čovek nikada nije ni video Rodnu Voju ali je pčelario farar košnicama pa on valjda zna šta treba da se napiše).
I stvarno da čovek ne poveruje Marko Stanojević je napisao jedan mali tekst koji je stao na pola jedne stranice i naslov je malim slovima objavljen a glasio je "Može li se novm košnicom uspešnije pčelariti".
Odmah na drugoj stranici VELIKIM slovima bio je objavljen tekst tamo nekog pčelara MOJ IZBOR JE DB KOŠNICA.  I tekst o njoj na 4-5 stranica, kao što je to i obično kada se piše o DB, LR ili Farar košnicama...
Sve se to desilo negde aprila ili maja 2004 ili 2005 godine.
Otvorite pronađite pogledajte...  Ha, ha, ha....

Kad me tada srce nije prekinulo nikad neće...  :D :D

Ha, ha, ha, ha,   urednici su pravi mastori svog uredničkog zanata....

Tako sam se sada oraspoložio kad sam se svega ovog setio...   :D

Ali nemojte da me izneverite, hajde nađite mi koji tekst od mnoštva objavljenih tekstova i reportaža o Rodnoj Voji kako od mene tako i od urednika časopisa Pčelar i drugih kolega koji pčelare Rodnom Vojom..

Pozdrav svima......
« Poslednja izmena: Januar 13, 2013, 01:17:45 od strane Vojo Brstina »

Три века испред света...

Van mreže Mirko Bradić

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Čazma
« Odgovor #127 poslato: Januar 13, 2013, 09:33:12 »
Neznam kolko je pisano o košnici  RV al ima nas koji smo zadovoljni njom i bez pisanja primjećujem da se polako širi al sve potiho. Ljudi ju prave i isprobavaju al nekako poskrivećki neki zato jer im okolina kaže pusti novotarije sve je već u pčelarstvu izmišljeno a neki da nebi platili naknadu na autorska prava.Osobno imam 20 RV i nisam ništa platio al sam se obratio Voji i u dogovoru sa njim ih izradio . šALA ko se zadnji smije najslađe se smije -mislim da će to biti svi koji pčelare RV i EV košnicama.

Van mreže Miroslav Jovanović

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Sarbane Ub
« Odgovor #128 poslato: Januar 13, 2013, 10:47:40 »
Nešto sam slično napisao i na spos. Vreme je najbolji sudija. Ko doživi videće. Za 10- 20 godina će se videti stanje na terenu. Jedno je sigurno za 50godina će se znati ko je bio Vojo Brstina a njegovi oponenti će pasti u zaborav. Vidim da se u zadnje vreme navrat nanos konstruišu novi tipovi al fali dobra ideja koja se rađa jednom u više decenija.
Više može jedan koji hoće nego dva koji moraju. - Živojin Mišić

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #129 poslato: Januar 13, 2013, 18:55:48 »
Хвала вам другари на пријатним речима.
Данас са ове временске дистанце све изгледа по мало смешно и нестварно..

Али као што рекосте време ће све то да доведе у ред...

Поздрав свима....

Три века испред света...

Van mreže Esad Jusić

• Više od prijatelja foruma
« Odgovor #130 poslato: Januar 13, 2013, 20:49:17 »
Vojo,
Pošto je tema "Šale...", nemoj ovo shvatiti kao šalu.
Slažem se s prethodnom dvojicom i ostalima koji misle da se RV probija i da će sve više napredovati, ali mislim da ti u pogledu toga griješiš jer si se dovezao SPOS-a kao pijan plota. Mislim da bi puno bolje bilo da si se uključio na neke forume širom bivše SFRJ i ljudima: riječima, slikama i na osnovo iskustava drugih malo približio RV i EV. To bi dalo puno bolje rezultate. Moje mišljenje? Za sve one kojima ne odgovaraju DB i LR, nego teže k Fararu, ja bih pouzdano mogao reći: "Eto vam RV i EV, kud ćete bolji 'Farar' " Npr. Nikola Vučinac je član tog Foruma, i cijene i njega i njegovo mišljenje. A gdje si ti? Valjda se slažeš u omjeru prakse i teorije? Ako je tako, onda pričaj o svom djelu s praktične strane i brani ga kao što se brani svoje.

Recimo, na Forumu „Zajednički pčelarski forum pčelarskih udruga...“ , gdje je gazda Antun Karlović, čovjek kaže da te je zamolio da mu objasniš prednosti RV, a ti, kao, nisi tp htio učiniti. Šta veliš?

Pozdrav, svako dobro!

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #131 poslato: Januar 15, 2013, 00:17:07 »
Što li Vojo šuti?
Maloprije smo te Nikola i ja unekoliko zastupali na spomenutom Forumu, a ti kako hoćeš, a i Nidžo će te isto pitati što i ja.

Pozdrav, svako dobro!

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #132 poslato: Januar 15, 2013, 00:37:50 »
Upravo sam pisao odgovor..

Kolega Esade, pošto je tema "šale", nisam ništa shvatio kao neku posebnu šalu i evo odgovora koji ne liči na šalu.
Nisam se uhvatio SPOSa kao pijan plota nego mi sa ove vremenske distance po malo smešmo kroz šta sam sve prolazio.
Naravno da ne mislim da je za to kriv Spos.
Krivi su pojedinci koji su u to vreme bili u IO SPOSa i koji su bili u većini. Gospodin Marko Stanojević koji je pisao taj maleni tekst o RV košnici u to vreme mi je pričao da je na glasanju većina bila protiv mene i da su tada odbacili moj prigovor na rad urednika. Ta većena od nekolicine prisutnih članova IO  ipak nije čitav SPOS.
A odluke te šačice tadašnje većine stvarno su bile smešne...
Danas SPOS čine sasvim drugi ljudi i verujem da se klima u tom pogledu sasvim promenila.
Nikada više tako nešto se ne može ponoviti u to sam siguran.
Današnji predsednik Sposa Rodoljub Živadinović već više puta me molio da napišem tekst o Rodoj Voji i sasvim normalno mi je rekao da svake godine može da se objavi makar jedan teks o Pčelarenju sa Rodnom Vojom.
Za ove dve tri poslednje godine ja lično snosim punu odgovornost za neobjavljivanje tekstova.
Verovao sam da će nova redakcija sa urednikom na čelu sama obajviti neku opširniju reportažu kojom će koliko toliko umanjiti greške svojih prethodnika.
I sada verujem, da će se to ipak desiti. naravno da štetu i dalje trpi celokupno pčelarstvo Srbije pa i okruženja.

Što se tiče Foruma u okruženju imao sam punu volju i želju da RV i EV košnice kao i svoj način predstavim na najbolji mogući način ali na žalost na tim Forumima naišao sam na teške napade na RV i EV košnice čak i nešto žešće nego na SPOSovom Forumu. Mada sam se nadao da ću kod kuće (ovde na srpskim forumima) najteže prolaziti.
Evo primer:  http://www.pcela.hr/forum/viewtopic.php?f=80&t=3948&sid=d0b4e733cfce552d440d35e2c4444ffd&start=20

Zar posle ovog da se bilo šta piše... Ja tamo sigurno neću više ništa pisati...
Urednici su ostavili ovakve provokacije i ismejavanje i nisu ih uklonili.
Čak ni pčelari koji pčelare sa RV košnicama ne smeju da pišu o svojim iskustvima jer će i oni biti predmet ismijavanja i napada.
Nisam član kod Antuna na Forumu i obzirom da se na Forumima nalaze skoro isti ljudi zaista ne želim neprijatnosti.
Kolega Antun o prednostima Rodne Voje u odnosu na druge košnice upoređivane u istim uslovima ima da pročita mnogo, mnogo toga napisanog od mnoštva kolega pčelara iz svih krajeva kako Srbije, BiH, Hrvatske i drugih okolnih pa i udaljenijih zemalja.
Zaista nemam nikave potrebe osećati se neprijatno i braniti ono što je očigledno za sve one koji žele da vide.

Ima li neko neki vic da se malo nasmejemo?

Pozdrav svima.....

Три века испред света...

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #133 poslato: Januar 15, 2013, 15:59:26 »
Vojo, upravu si, ono je teški seljakluk i prostakluk (ljudska bića s rupama u duši). Nisam za ono znao, ali jesam i sam nešto slično doživio i napustio HPS jer, čast rijetkim izuzecima, ono nije mjesto gdje čovjek treba biti. No, nisam te ni zvao tamo, to mi ne bi ni nakraj pameti bilo, nego na Karlovićev forum, no poštujem tvoj odgovor i neću više o tome.

Pozdrav, svako dobro!

Van mreže drazen.kasapovic

• Napredni član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: sremski karlovci
« Odgovor #134 poslato: Januar 15, 2013, 19:37:11 »
Нови спорт
[ Neispravan YouTube link ]
« Poslednja izmena: Januar 15, 2013, 22:02:07 od strane admin »