Autor Tema: Prodajem sve što imam za pčelarstvo  (Pročitano 9303 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Esad Jusić

• Više od prijatelja foruma
Prodajem sve što imam za pčelarstvo
« poslato: Jun 11, 2011, 13:05:57 »
Poštovani drugari,
Pošto definitivno odustajem od pčelarstva, prodajem sve. Ne bih želio da se ko razočara povodom toga ili da me pogrešno shvati, ali ako ima neko u BiH, naročito oko Bugojna, po vrlo niskim cijenama prodao bih sve džuture, a toga nije malo jer sam deverao u prosjeku sa od oko 50 do 100 društava (DB i LR, a uveo sam i neke nove: RV, Alpsku, Warreovu, Vitvitskijevu piramidalnu, Brndin nukleus i košnicu, osmougaonu, fodorčenkovu dvomatičnu, pa AŽ, vrškare-ulišća, panj, kranjić... ). Ima tu: nastavaka, polunastavaka, raznih vrsta oplodnjaka i nukleusa, sve za Jenter, sve za Nicot, rešetke, topionici, španeri za seobu..., ma, ne znam ni sam šta sve imam. Uglavnom, onaj ko bi sve kupio, sumnjam da bi mu za 10 godina išta zatrebalo kupiti, izuzev ako bi nešto inovirao.
Pozdrav svima i svako vam dobro!

Van mreže Nikola Vucinac

• Stari član foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Subotica
Odg: Prodajem sve što imam za pčelarstvo
« Odgovor #1 poslato: Jun 11, 2011, 21:28:20 »
Sta te je to nateralo da se manes pcelarstva ?
46* 01' 37" 07 N
19* 41' 17" 50 E

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #2 poslato: Jun 11, 2011, 21:47:54 »
Sta te je to nateralo da se manes pcelarstva ?

"Dobrota!", moj Nikola. Naravno, ostavio sam sebi nekoliko da ih posmatram. No, o aktivnom pčelarstvu i očekivanju nečeg od njega, kod mene zaista nema više govora. Društva sam rasprodao, ostalo je hrpa svega onoga što prati pčelarstvo, a to u dva Fapa ne može stati. Prije tri godine mislio sam da ne može biti lošija godina od te, potom sljedeća gora, pa još gora. Evo, danas je tačno 43 dana kako kiše haraju i treba li šta govoriti dalje ako sve kazuje da budućnost neće biti nimalo bolja. Za mene je pčela invalid, a pčelarstvo finansiranje vlastitih gubitaka. Za mene! Ne želim da me iko pogrešno razumije, svima zaista na tom tegobnom putu želim sreću.
Pozdrav, svako dobro!

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 20, 2011, 00:17:18 »
Da sam sebi repliciram!
Šetkajući po temama, natrčah na samog sebe. Stari se!
Nisam puno promijenio mišljenje, a da su mi se pčele uvukle pod kožu - jesu. Zato i jesam ponovo ovdje. Prodao sam dosta toga, ali je dosta i ostalo.
Pozdrav, svako dobro!

Van mreže Zika Stojanovic

• Prijatelj foruma
« Odgovor #4 poslato: Decembar 04, 2011, 12:20:36 »
Ne cini to prijatelju!!!
Molim te javi mi svoj telefon na PP, ako ima sanse da te u direktnom razgovoru odgovorim od te namere!
I ja sam razocaran u mnogo stosta, ali ipak bez pcela ne bih mogao da zivim!!!
Iskren i kolegijalan pozdrav!

Van mreže Karapetrovic Borjan

• Mladi član foruma
  • **
  • Lokacija pčelinjaka: Miljevići
« Odgovor #5 poslato: Decembar 23, 2011, 08:42:10 »
Poštovani gospodine Jusić

Zanima me da li imate Nikotov ili Jenterov set, ako imate da li bi ga prodali zainteresovan sam za kupnju, ako ga niste prodali?
Pozdrav