Autor Tema: Forum SPOSa  (Pročitano 469463 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dragan Šošić

• Više od prijatelja foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
Odg: Forum SPOSa
« Odgovor #90 poslato: Avgust 08, 2012, 21:02:56 »
Molio bih kolege da mi na zvaničnom forumu SPOS-a ne šalju pp, jer se ne prijavljujem na taj forum od kada mi je izvesni smrad izvređao dete. Naravno, moj odgovor ni približno nije bio tako odvratan, kao ta njegova poruka a članovi KPJ su jedva čekali da me banuju. Hvala, što reče jedan kolega, ja sam njih banovao.

Na svaki mogući način se uzdržavam da napišem na šta liči taj forum, zahvaljujući nekolicini ljudi.

Kolega koji je pitao o tetiranju timolom se može obratiti propalim Vojinom šegrtu ;D ;D ;D. On to ima u „malom prstu“. Šalim se, čovek nema pojma o životu, ali u sociocogiju i psihologiju i uvlačenje se razme se jako razume (ovde se ne šalim).

Dobro, dosta sa šalama, kolega koji je na pp postavio pitanje o tretiranju timolom može odgovor naću u temi koju je otvorio Ivan Simić: Timol protiv varoe. Na ovom forumu...
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #91 poslato: Avgust 12, 2012, 22:17:46 »
Tebe su Šole jedva čekali da banuju a mene su danas banovali.
Posle napada urednika Jevtića i Ilića na komentare Dragana Karančevića i na RV košnice koje on koristi nisam mogao a da ih ne opomenem da ne napadaju pčelare koji koriste RV košnice.

Mogli su oni ako im se poruka ne sviđa istu i da obrišu ali cilj im je bio banovanje.

Šta radi taj IO SPOSa nije mi nikako jasno. Ili su i oni na istom uredničkom pismenom nivou !

Večeras kad sam došao na SPOS-ov Forum dobijem odgovor:

Savez Pčelarskih Organizacija Srbije - Forum SPOS Info Дошло је до грешке! Извињавамо се Vojo Brstina, забрањено вам је да користите овај форум!
Opet urednički "pismeni" DB napadi i terorisanje !!!
Ljubim im učiteljice 12.000 puta pa još malo i više....

Učiteljice progledaju kroz prste u drugom, trećem i četvrtom razredu i sad solimo mozak celom svetu i imamo sva prava da pljujemo p
Ваша забрана неће истећи.
« Poslednja izmena: Avgust 12, 2012, 22:25:42 od strane Vojo Brstina »
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #92 poslato: Avgust 12, 2012, 22:43:11 »
Ma ne bi im učiteljici ništa falilo, nisam ja to tako bukvalno mislio.
Posle 12.500 poljubaca pali bi u nestvest i učiteljica i ja.  :D
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...

Van mreže Branislav Grabovac

• Član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: 43° 46′ 16" СГШ 20° 46′ 56" ИГД
« Odgovor #93 poslato: Avgust 21, 2012, 12:22:33 »
Moze li jedan urednik casopisa da bude u nekoliko mandata ponovo urednik?Mislim da ova Srbija ima jos kandidata koji bi se uspesno nosili sa ulogom urednika casopisa.Sta vi mislite-da li vam je isto da citate monotone tekstoveili biste malo novina???Pozz

Mozda pitanje nije u pravoj temi-zamolio bih urednika foruma ako treba neka ga premesti.

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #94 poslato: Avgust 21, 2012, 21:36:53 »
SPOS ne treba niko nipošto napuštati jer tako čini uslugu neljudima. Ja sam nešto drugo.

SPOS je velika organizacija i sigurno tu ima kvaliteta, samo što treba izbaciti ili zabraniti dvije stvari: zajedljivost i nekulturu. I ne samo na SPOS-u, ima to na dosta foruma. Dakle, kulturom na nekulturu, znanjem protiv neznanja, biti uporan, i jednom mora upaliti. Pa, i na dijete čekamo 9 mjeseci.

I problem glavnog urednika i svih drugih treba na isti način riješiti. Kad svi priznamo svoje greške, popustimo malo i napravimo kao ustupak korak nazad, mislim da to puno više donosi dobra od zapjenjenih rasprava, tvrdih stavova i vrijeđanja. Lijepa riječ! Tu je jedini izlaz, a svi griješimo.

Pozdrav, svako dobro!

• Član foruma
« Odgovor #95 poslato: Avgust 21, 2012, 22:49:26 »
Поштовани Браниславе,

Информисан сам да сте зачуђени зашто је поново за уредника изабран Рајко Пејановић.
Саветујем вам да пажљивије читате часопис Пчелар, јер тамо можете наћи одговор на свако питање, па и ово.
Рајко Пејановић је био ЈЕДИНИ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТ за уредника часописа Пчелар. Тако да ИО није могао да изабере онога који се није пријавио на конкурс.
Надам се да сам вам разјаснио ту недоумицу. Опростите ако сам погрешно обавештен да је то била ваша недоумица. Желео сам да ту недоумицу отклонимо, јер сваком члану СПОС-а желим да посвећујем подједнаку пажњу, у границама могућности.
Ако имате још неку недоумицу, слободно питајте, без устручавања.

Срдачан поздрав,

Родољуб Живадиновић

Rodoljub je informisan ali od strane koga????
« Poslednja izmena: Avgust 21, 2012, 23:15:00 od strane Branislav Grabovac »

Van mreže Dejan Stepanovic

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Kovacevac 200m
« Odgovor #96 poslato: Avgust 22, 2012, 00:05:24 »
O banovanju na Sposu mogu da napisem roman,jer svako ko ne misli kao urednicki KPJ tim
a sastavljen od penzionera koji sve znaju samo ne vade med moze da ocekuje banovanje.
Ne znam dali je ko doziveo da mu pored banovanja kao meni pre pisanja svake poruke izadje tekst u kojem pise -Vasa poruka ce biti objavljena uz dozvolu urednika.
U prevodu sve sto napisem prvo prolazi kroz stroge kriterijume jednoumlja od kojeg mi je vise muka.
Zatim opomene od SPOSA za nepostovanje rukovodstva ove nase organizacije.
Ja autoritete ne trpim ljude cenim po delima i u svojoj glavi sam donosim odluke koje su mi vazne
a takodje nikada nikoga nisam uvredio.Cinjenica je da se rade radnje i da se montira sve kako bi se ostalo sto duze na vlasti
a svi znamo da ta vlast ima jos jednu platu.
Logisticka podrska uvlakaca sa fluorescentnim tekstovuima ili propalih stolara koji ramove kace po drvecu a na forumu glumataju ludilo.
I kad im iznesem i predocim istinu i samo istinu koja naravno boli onda se zgranuto javljaju organizovano jer su skype umrezeni tj.
dobro organizovani da cuvaju ledja jedni drugima.
Predsednik ima vise titula i zvanja nego engleska kraljica a za nas izdejstvova i dobro nas zaduzi sa SPOS teglom,odlicnim za vesanje hipotekarnim kreditima,
Simpozijumom za koji nam se i danas smeje sve sto je sa strane doslo na ove prostore jer je cena karte bila najskuplja u celoj Evropi.neociscen parking sa tonama leda i snega.
Svi mali ili manji privatni forumi imaju potopisujem jaci sastav znalaca koji su nezadovoljni ili pretstavljaju protivtezu koja boli i smeta one koji
na takodje SPOS privatnom forumu imaju vodecu ulogu koju nezasluzuju.
Sa Vojom Brstinom se ne poznajem ali i pored nekih nasih neslaganja sam kao covek reagovao u odbranu ne zato da glumim ikome branioca ili se uvlacim.EJ zamislite ja se uvlacim ikome pa smesno,smesno.
Jedniom im je nesto fijuknulo na linijama i odjednom mi se na skype pojavljuju umrezene grupe tacno onih logisticara koji vode glavnu rec.
Tekstovi koje probrani objavljuju su uglavnom prepiska ili splet gluposti kakvih nema na kugli zemaljskoj.
Retko pisem ali na ovakve teme mi se ruka opusti .
Odrzavam i mentorisem na 13 pcelinjaka  pored svoga.Znam sta neznam i tezim ka visem nivou znanja i iskustva  ali ovi sve znaju.Plasi me njihovo znanje.
Primer neka tamo BABA NJEGOS savetuje neko detence da uzima bocice penicilina za skladistenje maticne mleci.
Pozdravljam vas i podrzavam uvek slabiju stranu a istinu niko nemoze sakriti.

Pozdravlja vas Dejan Stepanovic
Najteze je biti covek medju ljudima.

Van mreže Nikolić Nemanja

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: grkinja
« Odgovor #97 poslato: Avgust 22, 2012, 01:46:58 »

...ali ovi sve znaju.Plasi me njihovo znanje...

Kolega Dejane,oduševiste me. Istog smo mišljenja.
Pozdrav

• Član foruma
« Odgovor #98 poslato: Avgust 22, 2012, 10:06:01 »
Citanjem Teme: NEISTINE I KLEVETE  Djoka Zecevica na njegovom forumu( gde on iznosi razlog zasto je osnovao forum)poceo sam malo vise da obracam paznju na neke stvari....

Van mreže Dragan Šošić

« Odgovor #99 poslato: Avgust 23, 2012, 23:36:48 »
Tekstovi koje probrani objavljuju su uglavnom prepiska ili splet gluposti kakvih nema na kugli zemaljskoj.

Ma jok niste u pravu g. Stepanoviću :D :D :D

Pazi kako čovek lepo "citira" sam sebe:
http://spos.info/forum/index.php?topic=1526.msg334114#msg334114

onda pogledate tekst koji je “sam napisao” :
http://spos.info/forum/index.php?topic=1526.msg334041#msg334041

...a onda zatim sliku koja pokazuje ko je u stvari napisao taj tekst:
http://poljoprivreda.info/?oid=15&id=508

Ako je nekome uzor neko ko krade (kaže se lopina) i toga se ne stidi, to je tužno. Izgleda da to nekome odgovara i dozvoljava teško krešenje pravilnika.

Sedi čovek pored svojih računara kao Klark Kent, posrče kaficu i kada je potrebno da prikaže svoje raskošno znanje i talenat, prepiše tekst koji mu treba, navuče gaće preko pantalona i postane nepisMEN SPOS-ovog foruma....supermen u stvari, pogrešio sam u preslaganju teksta ;D.

Smešno i tužno!

PS
Inače, treba pročitati ceo tekst na ovom linku i uporediti. Nije ukradena samo jedna rečenica. I nije prvi put. To se zove prestupnik povratnik ;D ;D
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2012, 23:43:21 od strane Dragan Šošić »
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Dejan Stepanovic

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Kovacevac 200m
« Odgovor #100 poslato: Avgust 24, 2012, 00:50:29 »
Gospodine Sosicu procitao sam i na mnogo mesta video ko koga krade ALI malo ljudi zna da sakupljam stare pcelare
i da moji najstariji listovi datiraju iz 1910 godine.Sve sto se sada pise je vec napisano .Samo zbog nepristupacnosti informacija i takvog stiva ljudi i neznaju da se
dive novokomponovanim prepisivacima RESAVCIMA koji usled napredka tehnologije napredovase u olaksanom nacinu prepisivanja.
Sad ko zna -zna ko ne zna sta da se radi nek pravi sebi ikone od ovih koji su sveznajuci.
Sto se tice organizovanosti obratite paznju na sledece.Kad im neko stane na zulj oni njegov odgovor brisu i uvek ostaje zadnja rec ili dozivotno placenog ili urednika kao tacka na temi ili raspravi bez prava odbrane banovanog.
Proizvodim i prodajem W snale i jedini razlog mog prisustva su one.Nijednog drugog motiva nemam.
Pogledajte teme o kozicama,motornim testerama,Sve neki kumovi i pesnikinje na nasem nacionalnom forumu.
Samo ja sam malo veci igrac i oni to dobro znaju pa smo se lepo uredili ja pisem a vi ne brisite moje poruke jer...to nije lepo.
I sada smo ko braca ali me vise ne banuju i ne opominju.Djoka Z ime sam ja vratio na SPOS jer nije smelo da se izgovori i prvo banovanje je i bilo zbog komentrisanja koje je dozivotni predsednik prvi poceo a ja se nadovezao.Pisem administratoru potrcku i pitam zasto ne izbacis i mene i njega isto DELO imamo on cuti.Kad ono prvo banovanje 7 dana.
Jos nesto satro ja zaboravio lozinku pa 2 meseca ne mogu da se ulogujem,EJ pa na svim forumima mi je ista lozinka??????
A ja na SPOS-u zaboravio svoju?

« Poslednja izmena: Avgust 25, 2012, 00:13:36 od strane admin »
Najteze je biti covek medju ljudima.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #101 poslato: Avgust 29, 2012, 21:36:49 »
Ovde se može videti kako jedan od najvećih rušilaca Rodne Voje Slobodan Jevtić prikazuje rad sa košnicama Rodna Voja i RV ramovima punim meda.
Prikazan je fantastičan prinos meda na kasnoj paši vrbe pored Dunava u Kostolcu ali samo sa RV košnicama i RV ramovima.

Naravno ne postoji nikakav komentar koji govori da se radi o RV ramovima i RV košnicama.

Na moju poruku da je točak istorije i tehnološki napredak nezaustavljiv i da se RV košnica nikada više neće zaustaviti dotični urednik u jednoj od tema na SPOS-ovom Forumu odgovara " taj točak mi ćemo da polomimo", valjda je mislio na neke urednike (više od pola urednika) i njihove istomišljenike (ukupno oko tridesetak članova tog Foruma ili nešto manje od 1% članova tog foruma).

Posle svega iznenadio me ovaj film:

http://217.26.211.179/forum/index.php?topic=1526.msg335379#msg335379

Pozdrav svima.....

Три века испред света...

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #102 poslato: Avgust 29, 2012, 22:17:35 »
Zar te baš iznenadilo? Ako je tako, onda još trebaš učiti o ljudima.

Nekad te i najveći rušitelji najbolje propagiraju!

Uh, eno tvoja košnica dobi i 12 ramova (prelazni) i postade i DB, i krste je i ukrštaju kako hoće pa se izvlače... U osnovi, sve je to dobro, vidjećeš, samo strpljenja.

A o suši i prinosima, neki drugi put ćemo.

Pozdrav, svako dobro!

Van mreže Dragan Šošić

« Odgovor #103 poslato: Avgust 30, 2012, 00:55:00 »
Čestitamo!!! :D
« Poslednja izmena: Avgust 30, 2012, 01:00:57 od strane Dragan Šošić »

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #104 poslato: Avgust 30, 2012, 13:46:50 »
Tako radi "kralj srpskog nacionalnog foruma" (tako ga zovu mnogi njegovi poštovaoci).
Originalna proizvodnja kraljevskog meda sa bojnim otrovom super stripsom.
To je urednički ponos SPOSovog foruma.

Pozdrav svima....

Три века испред света...