Autor Tema: Forum SPOSa  (Pročitano 469527 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pero perić

• Član foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Đakovo
Odg: Forum SPOSa
« Odgovor #255 poslato: Januar 01, 2013, 00:08:11 »
Vojo pusti teške teme..Sretna Nova Godina!

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #256 poslato: Januar 01, 2013, 00:23:42 »
Vojo pusti teške teme..Sretna Nova Godina!

У праву сте колега Перо, ал ето не могу да не реагујем на неправду.
Боље је пустити их нека пишу шта гог хоће, потпуно сте у праву.

Хвала за жеље и поздраве. Вама такође желим пуно здравља, среће, радости и медну годину...

« Poslednja izmena: Januar 01, 2013, 00:32:47 od strane Vojo Brstina »
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže pero perić

• Član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Đakovo
« Odgovor #257 poslato: Januar 01, 2013, 00:29:45 »
Vojo,znaš onu "ima dana za megdana"...večeras je ipak Nova Godina...pozdrav

Van mreže Ivan Simic 1

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: selo Blendija
« Odgovor #258 poslato: Januar 01, 2013, 10:23:50 »
Kolega Ivane ja sam intenzivno na forumu od polovine prosle godine , nadam se da ce se forum uskoro stabilizovati sa radom pa imate temu pod nazivom primedbe ili sugestije na rad urednika  (iz opravdanih razloga ne mogu sad da vam dam link :) ) Pa tamo iznesite vase primedbe .Isto tako mozete poslati i vi i ko god da nije zadovoljan radom urednika .
    Ja sam na forumu Savo od njegovog osnivanja,mislim da sam negde 50-ti clan (drug clan- posto sada tamo vlada takva atmosfera).Sad kada znam da postoji takva tema na forumu bice mi lakse :).Pozdrav svima i srecna Nova godina!!

Van mreže Savo Tadić

• Stari član foruma
  • ...samo vas posmatram ....
  • Lokacija pčelinjaka: Stanisic
« Odgovor #259 poslato: Januar 01, 2013, 11:06:37 »
Eto vidis Ivane kako je sve jednostavno http://spos.info/forum/index.php?topic=8775.140 a uvek mozes da otvoris temu poput Sinise http://spos.info/forum/index.php?topic=17836.0 ....

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #260 poslato: Januar 01, 2013, 12:21:58 »
Eto vidis Ivane kako je sve jednostavno http://spos.info/forum/index.php?topic=8775.140 a uvek mozes da otvoris temu poput Sinise http://spos.info/forum/index.php?topic=17836.0 ....
Savo, na ovoj Sinišinoj temi sve što ne odgovara urednicima vrlo brzo bude obrisano i tu ostaju samo oni postovi i ona slika koja urednicima odgovara.
Ta tema je ostavljena da bi one koji ne podnose urednička vređanja i diktate lakše prepoznali i eliminisali sa Foruma.
Napišeš nešto što im ne odgovara i nešto što otkriva njihove radnje i veoma brzo sve bude obrisano a onaj ko je napisao bude banovan. Već sam to preživeo!

Ne vidiš kako je prošao kolega Nikola Gavrilović? Gde je tema o odgovornosti Slobodana Jevtića koja je postavljena nakon vređanja i izbacivanja Nikole sa Foruma? U istoj temi je postavio link na kome ga urednik Slobodan Jevtić vređa. I šta bi sa temom? Tema nestala.
Šta bi sa Jevtićevom odgovornosti?  Ništa, ko je još od urednika odgovarao za vređanja i progon članova sa Foruma. Niko !
Takav urednički teror može samo da ne vidi onaj ko neće.

Za sve to su dobili najveća priznanja za razvoj pčelarstva.. Ha, ha, ha.
Najveći blokatori napretka, slobodne reči, drugačijeg mišljenja i razvoja srpskog pčelarstva od SPOSa dobijaju najveća priznanja.  :-[   :-X

Bolje da danas ne pišemo o tim ružnim stvarima....  Nemoj da prvi dan u ovoj godini nastavljamo o problemima.

Ima mnogo lepih stvari na tom Forumu, pa hajde da postavimo neki link o nečem korisnom za sve nas i da nastavimo o lepšim temama sa tog našeg drugog Foruma..  8)

Pozdrav svima....
« Poslednja izmena: Januar 01, 2013, 12:33:05 od strane Vojo Brstina »
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...

Van mreže Savo Tadić

• Stari član foruma
  • ...samo vas posmatram ....
  • Lokacija pčelinjaka: Stanisic
« Odgovor #261 poslato: Januar 01, 2013, 15:52:56 »
U pravu ste Vojo , ne treba stalno traziti kavgu .Na forumu SPOS-a se moze dosta toga korisnog nauciti i saznati. http://spos.info/forum/index.php?topic=274.msg361597#msg361597
Pozdrav iz Stanisica

Van mreže Dragan Šošić

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
« Odgovor #262 poslato: Januar 01, 2013, 16:45:59 »

Pa da, to je stvar inteligencije, kako se toga ranije nismo setili. Valjda što nismo „telegentni“.

Hvala Bogu ponovo radi...

Na forumu Sposa se već piše kako su se zlobni obradovali kako Forum ne radi:

http://spos.info/forum/index.php?topic=20222.msg366603#msg366603

Одг: Čudan problem sa domenom spos.info u subotu 29. decembra oko 10:00
« Одговор #21 послато: 31-12-2012, 21:24:33 »ЦитатOpet radi besprekorno forum. Oni zlobni koji su se obradovali kad su iskrsli problemi sa forumom sad će morati nešto drugo smišljati.
     Pozdrav svim pčelarima
-------------------------------------------.....

Šta reći posle ovakvog pisanja jednog od urednika ?
Da li ovakva pisanja vode uvažavanjima drugačijeg mišljenja i poštovanju svih članova Foruma?

Pozdrav svima.....

To i jeste problem foruma SPOS-a. To što su na nekim odgovornim mestima neodgovorni ili priučeni ljudi. Jedan izmišlja neke zlobnike, a drugi pati od megalomanije (i često ispoljava tu svoju patnju na sličan način – kao mi smo veličina u svetskim razmerama). Treba se pomučiti i zaboraviti ispad istog urednika koji je rekao: ne treba nam vaša nauka (nama je inače lepo u srednjem veku).

Nisu samo neodgovorni nego i priučeni. Ali to je izgleda po „historijskom“ obrascu odnosno o urođenom refleksu od ranije. Misle ljudi kad je bravar bio predsednik države može svako sve da radi iako nije dorastao problemu (po bilo kojem kriterijumu).

Princip priučenosti je po uzoru na bravara se uglavnom završio tragično. Samo ljudi, on uopšte nije bio bravar, pročitajte malo više i pravilno razmislite šta nam se sve dešavalo. Lepo sam spomenuo 4. kongres u Drezdenu, samo treba pročitati kako smo tamo tretirani. Ne radi se o politici, nego o istorijskim činjenicama.

U pravu ste Vojo , ne treba stalno traziti kavgu .Na forumu SPOS-a se moze dosta toga korisnog nauciti i saznati. http://spos.info/forum/index.php?topic=274.msg361597#msg361597
Pozdrav iz Stanisica

Kako je ovo simpatično i sladunjavo. Naravno da ne treba tražiti kavgu. Ali ne treba biti ni ironičan do mere koja prelazi granicu. Zanimljivo, ja ti Savo ne verujem da izražavaš iskrenost u poverenju u domaće stručnjake (na takav tvoj "iskreni" stav upućuje link koji si postavio). Mada, možda sam ja malo više paranoičan.

I naravno sretna ti nova godina.
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Никола Гавриловић

• Mladi član foruma
  • **
  • Lokacija pčelinjaka: Букуља-Рудник
« Odgovor #263 poslato: Januar 07, 2013, 15:47:08 »
Аха, уклањају се поруке.
Као и на СПОС-овом форуму.
Нема разлике.
 :)
Добро, радите како вам воља.
Још бих замолио да се моје име више не (зло)употребљава у међусобним обрачунима.
Хвала унапред.
Мој пчелињак, интернет презентација:
http://pcelinjak.net
Дискусије о еколошком пчеларству:
http://pcelinjak.net/forum

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #264 poslato: Januar 07, 2013, 15:52:12 »
Da uklanjaju se i uklanjaće se sve poruke koje u sebi nose provokacije i koje stvaraju nemir i neprijatnost na Forumu.

Molim pojedine kolege da ne stvaraju probleme tamo gde ih nema i ako imaju nekih nejasnoća i nerazumevanja sa ostalim kolegama da to rešavaju preko PP a ne ovde započinjući sa provokacijama i stvarajući neprijatnu klimu.
Ovo je tema Forum Sposa...

Hvala...

Domaćin Foruma.....
« Poslednja izmena: Januar 07, 2013, 16:05:36 od strane Vojo Brstina »

Три века испред света...

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #265 poslato: Januar 08, 2013, 13:58:54 »
Posle sutrašnjeg Svetog Stefana kad prođu ovi svečani božićni praznici počeću u ovoj temi da  opisujem progon srpskih rešenja Rodne Voje, Eko Voje, Brstivara i Nozevoja kao i mene lično od strane antisrpskog uredničkog tima i njihovih pomagača na SPOSovom forumu na kome urednici (kao već tamo neki-daleko im lepa kuća ) sude žrtvama umesto progoniteljima.

Pozdrav svim dragim prijateljima i posetiocima Foruma Košnice Voja....

« Poslednja izmena: Januar 08, 2013, 14:05:21 od strane Vojo Brstina »

Три века испред света...

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #266 poslato: Januar 08, 2013, 14:55:21 »
Zaboravih samo da kažem, nisam ja pronalazač koji se može porediti sa našim Nikolom Teslom i drugim čuvenim srpskim pronalazačima ali gotovo svi smo sa svojim rešenjima na domaćem terenu isto prolazili.
Na žalost....
Mogu samo da zamislim kako su oni proganjani od onih koji ih nisu razumeli a bili u poziciji da sude srpskim pronalažačima i njihovim rešenjima braneći tamo neko njihovo "znanje" i položaj, kad ja ovako prolazim.

Pozdrav......
« Poslednja izmena: Januar 08, 2013, 15:18:55 od strane Vojo Brstina »

Три века испред света...

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #267 poslato: Januar 08, 2013, 19:07:21 »
Za opušteniju atmosferu na našem Forumu evo jedna lepa pesma našeg dragog Dragčeta:
 Samo zdravlja ljubavi i radosti..

Sedam te dana čekam

[ Neispravan YouTube link ]

Pozdrav dragim prijateljima i posetiocima Foruma Košnice Voja....

Domaćin....

Три века испред света...

Van mreže Djoko Zecevic

• Stari član foruma
  • pozdrav Kolegama
« Odgovor #268 poslato: Januar 09, 2013, 23:05:04 »
Posle sutrašnjeg Svetog Stefana kad prođu ovi svečani božićni praznici počeću u ovoj temi da  opisujem progon srpskih rešenja Rodne Voje, Eko Voje, Brstivara i Nozevoja kao i mene lično od strane antisrpskog uredničkog tima i njihovih pomagača na SPOSovom forumu na kome urednici (kao već tamo neki-daleko im lepa kuća ) sude žrtvama umesto progoniteljima.

Pozdrav svim dragim prijateljima i posetiocima Foruma Košnice Voja....

.....sude žrtvama umesto progoniteljima!

Bravo kolega Vojo.

A još kada dželate proglase žrtvama, a žrtvu, dželatom!!!
E tu se ovima niko živ ne može odupreti!

Ja sam to lično ostetio na svojoj koži.

Domaćinu i Koolegama, srećni i blagosloveni Novogodišnji,  Božićni i svi nastupajući Praznici

Van mreže slobodan ilic

• Stari član foruma
« Odgovor #269 poslato: Januar 10, 2013, 00:49:20 »
Ppzdrav gospodine Zecevicu i dobrodosao na forum i da podelis svoje iskustvo sa nama jer ima i nas koji smo dobro osetili bezobrazluk pojedinaca,ali pisi nam malo i o pcelarenje na visim nadmorkim visinama .Pozdrav sa 1040 metara nadmorske visine,pritisak 100.1 kPa,vlaznost vazduha 62 %a temparatura -2 C suincano bez oblaka
« Poslednja izmena: Januar 10, 2013, 00:56:24 od strane slobodan ilic »