Нисам члан СПОС-а, али посећујем форум.
Прво што би требало урадити је да упутиш жалбу на коју имаш право као појединац (по правилнику на то имаш право).
Злоупотреба правилника је да се може изрећи трајна забрана (направи снимак те поруке, наравно). Мислим да би то било „корисно“ иако „по правилнику“ не смеш да поредиш твој прекршај са другима. Баш би тим поређењем ћеш доказати намеру да теби лично напакосте на било који начин.
Подсетићу да тамо и даље стоје личне увреде које је изнео Иван Стајић који је "заступао" некога и није дао никакву информацију осим увреда. Такве увреде су недостојне некога ко се поноси „врлинама пчелара“. Какав човек може да упути тако нешто, можеш мислити. Нисам примети да је искључен са форума, него је наставио са увредама.
Али, чињеница је да ће ништаци увек бити против тебе јер си ти неко, а ништаци остају ништаци. Теби „замерају“ што си им „извређао“ кошнице!!!! Да ли можете замислито дебиле којима неко вређа парчад дрвета, а они доживе душевни бол (несагледивих сразмера

)...шта да кажем осим ништаци.
Познато је да сам ја имао проблема са увредом „митака“ (то не могу да ми опросте). Пратиш ли послењих пар месеци да они који су ме највише мрзели (због флашице на коју су изгледа натакли цуцлу да га сике мало

), сада схватају шта сам им писао и препоручивао. Сада су то паметни ништаци који су схватили и то препоручују и као референцу госпон Саво Тадић наводи да је то родољуб
* писао. Не сећам се те родољубове
* референце, али сам ја то написао у теми о тимолу. Али, руља је таква...гњецава маса.
Наравоученије би било у неким закључцима које смо јуче имали у Слободниј теми по питању оних бестијалности на РТС, а то је да ће ова јадна Србија бити јадна, све док ништаци коло воде.
ПС
Нажалост, не можеш да одговориш на тазе питање будућег „писца“ књиге за пчеларе (с обзиром да и против многих писаца ратујеш

). Препоручио си колеги Илији да мало о'лади кошнице. „Славни будући писац“ тврди да је и ранијих година примећивао да су почињале легло када није требало, а престајале када по нашем требало још да залежу...(парафразирао, али следећу реченицу морам да цитирам): „Кад би се управљале према нашим потребама,
а ми превише халапљиви, па нестале би одавно“ . подсетићу да је тај будући писац недавно саопштио пчеларској јавности да се то дешавало, а да НИКО није гледао. Колико пута сам писао о радовима у сред зиме (ако се мора), верујем да би то неко ко је неписмен видео тек за 100 година.
Не исправља њих професор Мијаиловић често, али узалудно. Будући писац би требао да говори у своје име (профа Мијаиловић је сличне ликове на то и упозоравао). Ако је неко халапљив, стави
сатне основе у сред зиме (будући писац би то требао да је запамтио). Али, не лези враже (него седи

), нема вајде од мозга који не ради, исти колега то ради и прошле године (две године после "експеримента"

)и исчуђава се како је то могуће да нису залегле основу коју је забио у сред легла. Нема везе што су све паше прерано (и неискоришћене) прошле и што пада снег кад му време није, али че чудо што не граде основе када им време није.
http://spos.info/forum/index.php?topic=28528.msg678938#msg678938*Приметили сте мало слово на почетку „речи“...и ја сам приметио.