0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ево слике моје три најљепше кошнице. Слика направљена данас у зимовнику.
Svaka cast kolega Momcilo ja imam jednu slicnu a sutra pravim par postolja kao kod tebe poz.
Eso prikolica je pri kraju u toku je farbanje ali vrjeme malo zeza bujrum dodji kad god hoces ja sam vecinom kuci.Sto se tiče ulisca dobio sam jednu pa sam je renoviro a na proljece planiram splest nekoliko ovdje se na slikama moze i viditi sistem pletenja nije problem.Mislim da kad nesto sam stvoris pa jos i funkcionise bude draze poz.
Eso pročitao sam na poljoprivrednoj plakat vidimo se tamo mislim da če biti puno kvalitetnije od proslog poz.
O svemu se pise ponajmanje o ceni.Vidim da je ovde Boza naveo cenu od 25 e.Zanima me sta kolege misle i moze li se naci kvalitetna vrskara za manje pare?
U prodavnici pčelarske opreme u Ubu prošle godine bila 700dinara. Skoro sam bio i pitao ko ih pravi al nisam dobio odgovor. S jeseni na stočnim pijacama korpari prodaju korpe za kukuruz i cena je do 1500din maksimum. Korpa je komplikovanija za izradu i ide više materijala. Sa njima bi se lako napravio dogovor po prihvatljivoj ceni.