Naravno da su donje letvice a ne satonoša.Bag u vijugama.
Dešava se i najboljima...

Gledam ove tri varijante podnjača i sve mi se čini da se neke stvari već ne dovode u pitanje tj. sve više liče rešenja jedna drugima. Ako nismo u totalnom promašaju možda i bude na kraju neka opšteprihvatljiva.
Pa ja to gledam ovako nekako. Ako ne valja vama zašto bi valjala meni.

Mislim vodim se nekim univerzalnim standardima i pomalo prihvatam svačiju sugestiju pa bar djelimično.
Anti se npr. ne sviđa mala ladica i to obrazlaže prihvatljivim činjenicama.
Pa ako neće da valja njemu onda će vjerovatno i meni da u određenom momentu stvara problem mala ladica te je ja modifikujem da je povećam ali mi je 120mm previše a u 80mm neće da stane kako treba. Ja pravim kompromis i radim 100mm što će vjerovatno da zadovolji oba stava. Ladica je sada dovoljno velika a ni podnica nije previsoka za moj ukus.
Recimo i to da upotreba Tehnoplastovih skidača znatno pojednostavljuje izradu a nisu bile skupi na sajmu u BG. Oni koji su ih već koristili nemaju primjedbi čak naprotiv. Ja ih plaćao čini mi se oko 1,5€ a toliko me ovdje koštaju ona tri bijela skidača koliko mi treba za jednu podnicu pa onda pravi okvire za njih pa fiksiraj po sredini da se ne pomjeraju na temperaturi itd. Znam ovi zeleni nisu svakome dostupni ali može se doći do njih nije neki bauk.
Ima tu uvjek nekih detalja koji se nekom drugom neće svidjeti. Meni je bitno i da ne zahtjeva neke specijalne alate i operacije da se to sve napravi. Ne može i pare i jare.
ored svega volim da čujem tuđe sugestije pa ako su smislene ja ću da prilagodim crtež. Lakše sada nego kasnije.
E sada, da smo u totalnom autu ne vjerujem baš a da će biti grešaka to znam sigurno.
Pozdrav svima...