Pčelarske manifestacije > Autorska predavanja članova foruma Košnice Voja

Predavanje Voje Brstine u Kikindi.

(1/1)

Miroslav Šugić:
Danas je uvazeni nam kolega i domacin ovog naseg foruma gospodin Vojo Brstina odrzao predavanje u Kikindi.I ako prethodno slabo najavljeno predavanje je bilo poprilicno poseceno a pred punom salom Kikinskog udruzenja pcelara Vojo je odrzao predavanje sa temom-osavremenjavanje pcelarstva u Srbiji.Jos je bilo reci o radu sa RV kosnicom i zastitom pcelinjih zajednicama sa preparatima Brstivar i Nozevoj...........Cast mi je bila prisustvovati predavanju i licno upoznati naseg Voju.
Hvala ti Vojo na vise nego poucnom i ako skracenom predavanju..

Bojan Belinsan:
...nadam se da ce se uskoro organizovati jos predavanja. Tema je puno, a vremena nikad dovoljno...

Vojo Brstina:
Hvala vama drugari na prijatnom druženju i na strpljenu što ste me slušali skoro puna 3 sata. Kao što reče naš kolega Miroslav predavanje sam skratio koliko sam mogao a mnoge teme nisam ni dotakao. Puno toga su pčelari pogrešnog naučili i nemoguće je priželjkivati da bi se sve to moglo obuhvatiti, pomenuti i ispraviti u jednom predavanju. Mnogo toga sam pomenuo i ukazao na uzroke nepravilnog rada, zimskih gubitaka i loših rezultata a mnogo toga je ostalo za neka naredna predavanja. Hvala domaćinima na pozivu i prijatnom druženju..

Radisa Zdravkovic:
Pozdrav Vojo
Nadam se da ćete uskoru u nekom od gradova u Šumadiji održati predavanje

Vojo Brstina:

--- Citat: Radisa Zdravkovic  Mart 01, 2015, 22:57:55 ---Pozdrav Vojo
Nadam se da ćete uskoru u nekom od gradova u Šumadiji održati predavanje

--- Kraj citata ---
Dragi moj prijatelju Radiša to sve zavisi od rukovodstva u vašim udruženjima. U ovoj godini do sada nisam imao nikakvih poziva iz Šumadije za predavanja a rado bih održao mnogo, mnogo predavanja.

Pozdrav svima... 

Navigacija

[0] Indeks poruka

Poštovani,ako hoćete da vidite sve teme morate se registrovati na forum Košnice Voja. Da bi se registrovali kliknite ovde...
Idi na punu verziju