Savez Pčelarskih Organizacija Srbije > Pčelarske manifestacije i skupovi SPOS-a
Treći državni pčelarski sajam
stevanovic sveto:
Kolega Vojo, ja se nadam da ćeš se predomisliti, na opšte zadovoljstvo mnogih mladih, a i starijih pčelara. Meni će biti zadovoljstvo da te ponovo sretnem i da malo prodiskutujemo uz čašicu domaće mučenice, pa čak i sa starim društvom. Ja nemam ništa ni protiv rukovodstva SPOS-a, a sajam mi je mesto gde volim da odem. Najviše zbog druženja. To nam je, otprilike, na pola puta između Novog Miloševa i Užica. Pozdrav.
Boban Petrović:
Bilo je ovo lepo druženje! Hvala Sveto za ovu sliku.
Vojo Brstina:
Sveto, hvala za ove prelepe slike sa druženja na drugom državnom sajmu u Beogradu.
Na žalost ne mogu da dođem. Rado bih nazdravio i popričao sa mnogim pčelarima.
U pčelarstvu Srbije na površinu su isplivale neke nekontrolisane grupe sa izuzetnim nabojem animoziteta prema svakom napretku. Ljudi dobili malo vlasti pa misle da su Bogovi.
Na žalost nisu svesni veličine štete koju prave svojim nerazumevanjem i nekontrolisanim ponašanjem.
Nadam se ipak, vreme će sve to da reši i dovede na svoje mesto.
Pozdrav svima.......
Рајко Борић:
--- Citat: Vojo Brstina Januar 28, 2011, 12:51:51 ---Што се мене тиче, могу само да кажем да из принципијелних разлога нећу доћи на трећи државни сајам пчеларства у Београд
--- Kraj citata ---
Шта је циљ који желиш да оствариш својим одсуством? Да ли си сигуран да ће бити постигнут?
Zika Stojanovic:
--- Citat: Vojo Brstina Januar 28, 2011, 12:51:51 ---Što se mene tiče, mogu samo da kažem da iz principijelnih razloga neću doći na treći državni sajam pčelarstva u Beograd....
--- Kraj citata ---
Potpisujem citat.
Iako je to Državni pčelarski sajam onda nije treći nego ČETVRTI!
U vreme prvog nisam bio ni planiran, a na prethodna dva nisam odlazio iz istih razloga zbog kojih neću ići ni na ovaj koji predstoji.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju