Košnice Voja

Ostale teme na forumu => Pomoć oko korišćenja forumske tehnike => Predlozi uredništvu => Temu započeo: Esad Jusić Februar 20, 2011, 15:05:12

Naslov: Vojo Brstina: "Osvrt unazad za pogled u budućnost" (Moj način pčelarenja)
Poruka od: Esad Jusić Februar 20, 2011, 15:05:12
Poštovanje!
Biću slobodan predložiti Voji da se srčano raspiše na ovu temu. Ako pristane, on će ustvari započeti pisanje vlastite knjige, što je već moralo biti iza njega. Jer, knjiga je knjiga: sve na jednom mjestu. Predložio bih mu da tu trnovitu stazu započne osvrtom unazad (počeci pčelarenja), preko pčelarenja raznim košnicama, pa uspjesi i neuspjesi, te misao o potrebi nove košnice i, na kraju, finiš u vidu: RV, EV, REV. Ionako to jednom MORA uraditi. Heh, možda bi lijepo zvučala i izgledala buduća knjiga, npr: Vojo Brstina "Pčele, moji instruktori". Ako sam promašio s prijedlogom, molim, brišite ga, a ja se izvinjavam zbog  uzete slobode prijedloga.
Pozdrav, sretno!
Naslov: Odg: Vojo Brstina: "Osvrt unazad za pogled u budućnost" (Moj način pčelarenja)
Poruka od: Vojo Brstina Februar 22, 2011, 20:57:52
Dragi moj Esade, sve si ovo odlično napisao i mislim da si potpuno u pravu sa konstatacijama vezanim za knjigu koja već odavno kasni.

Imam već dosta predloga za naziv iste a tebi se takođe zahvaljujem za odličan predlog naziva.

Mislim da ne treba ništa da se briše. Svakako mora de se krene što pre.

Hvala još jednom.....

Pozdrav svima.....
Naslov: Odg: Vojo Brstina: "Osvrt unazad za pogled u budućnost" (Moj način pčelarenja)
Poruka od: Esad Jusić Februar 22, 2011, 21:17:35
Vojo,
Drago mi je što se slažeš. Bojao sam se da nisam uzeo sebi previše slobode i zadiranja u privatnost. Ako sam te malo pokrenuo u željenom pravcu, drago mi je, a za knjigu ću te stalno "podbadati" jer je to tvoja nužnost.
Pozdrav i svako dobro!