Autor Tema: Nestajanje poruke  (Pročitano 1819 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dragan Šošić

  • Više od prijatelja foruma
  • *******
  • Poruke: 2240
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
Nestajanje poruke
« poslato: Maj 13, 2023, 20:07:07 »
 
Драги наш Шоле, мислим да вам нико није склонио или обрисао поруку. Ту је порука коју сте написали на претходној страници мислим да је то порука бр 29, њу сте написали јуче после подне.
Поздрав...

Оваааај :)...а што ти мени персираш :) :) (осим ако није званична порука од администратора)?

Нисам посумњао да је неко обрисао, него је порука једноставно нестала. Потпуно сам сигуран јер сам је послао и потом више пута отварао и „затварао“ ради исправке (на слици се види када је порука написана и одмах потом је послата).

Ја никада не пишем поруке у оквиру за слање јер сам одавно имао случај нестанка поруке (чак и врло кратке поруке пишем у Word-у)...једноставно сам уверен да постоји пречица која се оствари током брзог писања поруке. Али порука која је исправљана не може да се обрише* (или може) него само остане са грешкама.

*Е, сада је питање за добре познаваоце оваквог типа форума да ли може да се обрише порука неком врстом пречице која настане током писања...да се чувамо тог нестајања поруке. После настану неке несугласице...Овде их свакако нема. Само сам обавестио да је порука „уредно“ послата...и нестала је.


ПС

И не ради се о једној поруци него питање можда хитности (што у овом случају није). Тако да нема замерке и сумње да је „неко“ :) обрисао...нити кога оптужујем.


Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).