Мој ивештај са Таш-а је свакако одличан!
Пре свега да се захвалим мојим другарима/пријатељима и познаницима из Београда,који су нас лепо дочекали и испратили!
Хвала пуно Гради,Махеру,Раковцу,Воји,Драгиши,Жарету.......и свима који су на Таш били са нама(ил ми са њима) и правили друштво свугде по Београду!
Било је одлично пре свега шетање и куповина по лепом времену на Таш,кад се све коцкице склопе,мора све да буде супер!
Наставили смо код Жарета у Старој Србији,где је Жаре као одличан домаќин дочекао нас одлично,било је супер,и све што је написао, и испунио је,чак и више од тога,што му се од свех срца захваљујем
од моје стране и мојих пријатеља из Македоније са ким сам заједно био ове године на Таш!
Ту није крај,прича се наставља даље,сутрадан у недељу,били опет на Таш,још мало шетали а више дружили се са Махером(који је и тезгу баталио због нас) па смо кренули дома!
Ал смо узпут морали да свратимо платимо царину у Ниш,код Мирјане Бојовиќ,где смо дочекани одлично и не знам како време пролети уз приче и вредне Мире која нас почасти са баклавом,кафом и дивљим плодовима из њеног краја!Уз приче наравно пчеларске(Мира има оплодњак И ЧУВА ГА НА ТЕРАСИ у ком матица проњела пред 10 дана!) проѓе време,ма одлети....
Поздравили Мирјану,изгрлила нас и пожелела среќан пут,ал кад смо одлазили јавила неком да смо управо кренули од ње и да имамо времена да опет свратимо негде!
Стиже порука да је Царина мало изнад Табановца,и да је сада у Врање........да не дужим свраќамо у Врање,где нас чека Слободан Станојковиќ...........
и тако доѓе 24 00 и ми кренули куќи после поноќи,а из Београда у 14 оо!
Моје су импресије велике у позитвином смислу,ја се сваке године дружим са добрим људима,мојим пријатељима,и сваки пут имам нова искуства и то сваки пут позитивна,круг се сваке године повеќава
и сваке године нас је све више и више,тако да ми ово настављамо и дружимо се опет идуќе године сигурно!
Моји пријатељи који су дошли ове године са мном,рекли су ми да ја имам најбоље пријатеље на целом свету,који нису чланови форума ал вас све поздрављају!
Њихов утисак је феноменалан,и да ќе долазити опет.....
Да не заборавим,да кад смо долазили за Београд,имали смо царину и у Алексинац,где нас дочека Горан Илиќ и попили заједно кафу!
Још једном хвала свима,а посебно Градимиру Аврамовиќу који нас дочека ко прави домаќин!
поздрав из топле Македоније!