Dragutina sam video, ali Voju nisam.
Od svega mi se najviše svidela Nešina gromobvača.

Kolega Vojko, meni je žao ali ne mogu da stanem u red pokraj nekih sposovih forumaša pa još i na iste eventualne neizbežne fotografije.
Jesenas sam na tašmajdanskoj priredbi nekim (drznicima, kolovođama i provokatorima) oprostio za sve uvrede iz prethodnog vremena i pružio ruku oprosta i pomirenja ali posle sve moje dobre volje i nade da se ružne scene više neće dešavati, bezočni napadi su nastavljeni još većom žestinom kako na mene lično tako i na sva moja rešenja.
Od ukupno preko 2000 sposovih forumaša samo njih 23 ili nešto oko 1% ruše ugled srpskog pčelarstva i svih domaćih rešenja. A ja sam im posebna meta.
Osim mene na udaru su do sada bili i svi oni koji su pozitivno pisali o radu sa mojim košnicama
ili dejstvu mojih lekova.
A na sve moguće načine podržani su svi oni koji su blatili sva moja rešenja i oni koji su stali u napad na one pčelare koji pozitivno pišu o svojim rezultatima u radu sa mojim rešenjima.
Čak i oni za koje su smatrali da su im najveći provokatori i neprijatelji, sada kadu su počeli da kritikuju i ismejavaju moja rešenja, sada su im i oni postali veliki prijatelji i sagovornici.
Posle mnoštva uvreda od strane onih koji na neki način danas predstavljaju lice srpskog pčelarstva, odlučio sam da na sajam ne idem.
Jednostavno rečeno, ne mogu sebe da vidim u njihovom društvu.
Žao mi je zbog mnogih kolega koji su se nadali da će me videti i sa mnom porazgovarati.
Nadajmo se da će doći neka bolja vremena.
Pozdrav svima......