0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Godina je bila jako teška.Bagremovog meda nisam imao u većoj količini, radio sam malo sa rojevima.Suncokret koga je bilo u mom okruženju je bio semenski, tako da od meda sa suncokretovepaše nije bilo ništa.Jako sušno leto i stacionarno pčelarenje na dve lokacije u mom okruženju omogućilo je pčelamaspremanje hrane za zimovanje, a za vrcanje većih količina mora se biti stpljiv u narednom periodu.Pozdrav iz Aleksinca
Занима ме која је најманја колицина пцела коју сте оставлјали преко зиме наполју?Питанје важи за све колеге.Поздрав
U pravu si Eso 300% Ni ja sad više ništa ne vidim... Meni i one dosadašnje nekako male.. Pozdrav svima.....
Evo jedne majske slike sa mog pčelinjaka.Pozdrav iz Aleksinca
Citat: Vojo Brstina Oktobar 31, 2012, 22:38:49U pravu si Eso 300% Ni ja sad više ništa ne vidim... Meni i one dosadašnje nekako male.. Pozdrav svima.....Stari se, Vojo, stari se.Savo, dvojica nas smo se složili da si usitnio. Nemaš kud. A kad smo već tu, hajde malo i o našem Voji sklopi koju razglednicu. Recimo, Vojo u sredini u krupnijem planu, a ostalo po tvom ćeifu.Znaš, iz tog tvog sklapanja razglednica moglo bi se štogod i novo i dobro izroditi.Pozdrav, svako dobro!