Kolega R adovicu cestitam na pokretanju ovog problematicnog pitanja i borbi za ocuvanje zdrave Srbije. Mislim da mogu da pomognem u tvojoj i nasoj zajednickoj borbi protiv GMO.Sticajem okolnosti poznajem g-dju Milicu Vojic Markovic koja je predsednik Odbora za zastitu zivotne sredine Narodne Skupstine Republike Srbije i inace jedan od najvecih boraca protv GMO u Srbiji.Pre par minuta sam se cuo sa njom i ona je svesrdno obecala svaku pomoc oko eventualnog prezentovanja peticije u Skupstini Srbije.Takodje me je obavestila da je za o4.12.2013. zakazan protestni skup protiv GMO od strane 23.NVO koji ce se odrzati u Pionirskom parku preko puta Skupstine.Obzirom da si Ti pokretac peticije na ovom forumu ukoliko smatras da Ti je ovaj kontakt potreban spreman sam da posredujem i pomognem.Znam da ovo moje javljanje zadire u domen politike koja nam na ovom forumu najmanje treba pa ukoliko administrator smatra da ovom pisanju nema mesta molim da ovaj post izbrise. U svakom slucaju moje namere su dobronamerne.