Добра Вам ноћ колеге,
Прве две фотографије су од 25. овог месеца, пчеле су и тог дана сакупљале полен. Од тада је захладнело и данас је код нас, пао први овогодишњи снег. Додуше јутрос га није било много, тек да мало забели, а и дувао је веома јак ветар па је и онако мали снег, развејавао тамо-вамо. Данас је код мене у нај топлијем делу дана, било +2 степена.
Иако је било врло мало снега, јак ветар је наносио снег на лета кошница па су углавном лета била затрпана снегом.
Данас сам око 14:20 чистио лета од снега, а било је и помало леда. Јак ветар је наносио снег и на кошнице које су ми на тераси. Добро је да коначно почне права зима. Од предвече је почео да пада јачи снег, а сада чак лепо и веје. Ветар је и даље прилично јак. Сва је прилика да ће до сутра баш лепо нападати, па нам је лопатање загарантовано
Око 17 часова почео је минус, чини се да није толико хладно али на тераси испред улаза у кућу, већ су почеле да се праве мале леденице, направио сам једну фотографију на којој се лепо види како фино леди вода. Пофин минус, а кажу да ће тек бити хладно. У сваком случају и време му је, па полако.
На пчелињаку је за сада све у реду, пчеле су имале довољно лепог времена за прочисне летове, све да се и одужи зима, мислим да ће пчеле без проблема дочекати пролеће. Хране имају довољно.
Толико за ово јављање.
Поздрав свима и свако добро