Autor Tema: Разно  (Pročitano 3478 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Рајко Борић

• Prijatelj foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Прхово и Караш
Разно
« poslato: Januar 23, 2014, 19:16:48 »
Сад је добро време за вађење нове возачке дозволе. Нема гужве у милицији, немамо много другог посла. Последњи рок до ког важе старе возачке дозволе је 10.06.2014. године, без обзира да ли је у возачкој дозволи назначено да важи и после наведеног датума.

Van mreže Никола Маодуш

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Лединци, 184 m n.v.
Odg: Разно
« Odgovor #1 poslato: Januar 23, 2014, 19:51:48 »
Одлична тема колега Рајко, место где ћемо моћи да остављамо тазе информације разних профила. Имам и једну информацију.
Сви знају за задњи рок за подношење захтева за легализацију објеката по олакшаним условима и да је тај рок до 29.01.2014.
Данас сам се распитао. Сви који хоће да легализују објекте по олакшаним условима, довољно је да поднесу захтев за легализацију (у Новом Саду је то у Радничкој улици бр. 2) са фотокопијом личне карте и незаобилазним доказом о уплати такса (1000 дин + 280 дин). Остала документација се прилаже у року од 60 дана или ако не стигнете ни тад, можете молбом да одложите тај рок.
Ми имамо да легализујемо један помоћни објекат па ћу вам касније пренети шта је све потребно за легализацију помоћних објеката.
Поздрав свима.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #2 poslato: Februar 28, 2015, 19:48:15 »
Hoće li neko da otvori temu o današnjem sajmu?
Pozdrav svima...
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #3 poslato: Februar 28, 2015, 20:58:13 »
Ja bih već otvorio temu i pokušavao sam nekoliko puta ali ne mogu, zeza me računar. Pozdrav svima...
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Драган Нешковић

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica 174м
« Odgovor #4 poslato: Februar 28, 2015, 21:14:58 »
Сигурно је био неко од колега на сајму, па ће нам пренети утиске. Док људи стигну кући, мало се одморе, среде слике и утиске, прође ту доста времена. Очекујемо да тема буде ускоро отворена ...

Поздрав свима  :)